La 11 ani, Angela e campioană și vicecampioană europeană la atletism. Locuiește în această casă modestă din Moravița împreună cu mama și cei 3 frați. Este cea mai mică din familie, dar și cea mai ambițioasă.

Citește și: EXCLUSIV- Vanda Hădărean, de la fostă gimnastă la fotomodel în Canada: ”Sunt sigură că mulți dintre noi avem speranța să vedem gimnastica românească la nivel înalt”

Angela Cosma, vicecampioană europeană la atetlism: „Am ajuns o sportivă de performanță prin faptul că a muncit și mereu la fiecare antrenament sau concurs îmi era gândul că trebuie să le bat și dacă vin în primele 3 și să scot un timp mai bun.”

Angela, campioana cu o poveste spectaculoasă

Mica locuință capătă strălucire de la medaliile și cupele Angelei.

Angela Cosma, vicecampioană europeană la atetlism: „Aceasta e cea mai importantă medalie. A fost în Viena. A fost în seara de Revelion și este cea mai mare. Pe 10 kilometri la București. 42:35 de secunde. Cât de mult te antrenezi? În fiecare zi în afară de duminică, șase zile.”

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Angela nu are acces la o pistă de atletism. Așa că se antrenează pe străzi și prin parcuri. Dar depășește și aceste greutăți.

Angela Cosma, vicecampioană europeană la atetlism: „Alergăm în parcul din Deta, Gătaia. Dacă vremea e urâtă alergăm în săli de sport, neadevate atletismul, ci jocurilor sportive.”

Premiile obținute au adus-o în atenția autorităților locale care au de gând să-i construiască o nouă locuință.

„Pe acest teren va fi construită o casă în jur de 100 de metri pătrați cu toate condițiile necesare ca Angi și frații ei să poate trăi în condiții decente.”

Răzvan Brăzdău, primar Moravița: „Am reușit să strângem împreună cu cei care suntem implicați în acest proiect. Suntem undeva la acoperiș, să o ridicam roșu și acoperită.” 

Cine dorește să o ajute pe tânăra sportivă o poate face în contul următor: RO21BTRLRONCRT0478017801.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si