Steaua Roșie Belgrad s-a impus la scor după ce a deschis tabela încă din minutul 5 și a condus cu 2-0 la pauză, CFR Cluj pierzând aproape orice șansă de calificare în grupele Europa League.

Citeste si: Simona Halep, calificare în turul doi la Cincinnati. Prima victorie după 3 luni: "A fost dificil"

Marius Șumudică: "Am avut o prestaţie ruşinoasă"

Golurile au fost marcarte de Pavkov '5, Katai '38, Ben '68 şi Ivanic '77, iar numele echipei calificate în grupele Ligii Campionilor nu pare să mai reprezinte o necunoscută. Returul va avea loc joia viitoare, pe 26 august, la Cluj. 

La finalul partidei, antrenorul Marius Șumudică a dat vina pe jucători pentru această umilință și s-a scuzat că echipa este obosită. "Am avut şi ghinion", a mai spus antrenorul clujean.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citeste si: Klaus Iohannis îi decorează pe sportivii care au venit cu medalii de la Tokyo 2020

"Am avut o prestaţie ruşinoasă. Este incredibil să faci astfel de cadouri, să iei astfel de goluri. Nici nu ştiu dacă trebuie să le mai antrenez eu. Practic am luat nişte goluri pe greşeli personale. Suntem obosiţi, am avut cele mai multe meciuri, avem o medie de vârstă înaintată. Am avut şi ghinion, s-a accidentat Chipciu, nu l-am avut pe Păun. Îmi e ruşine ca antrenor, sper că aceeaşi ruşine să simtă şi jucătorii.
Va fi greu în retur, e science-fiction", a declarat Şumudică la Pro X.

CFR Cluj va juca în grupele Conference League 

Potrivit antrenorului român, Steaua Roşie Belgrad e o echipă aşezată și a câștigat toate duelurile unul la unul.

"Conducerea ştie cel mai bine ce are de făcut, dar au văzut şi ei meciul. Eu am contract doi ani cu CFR, îmi respect contractul, suntem calificaţi în Conference, e greu să întorci rezultatul. Nu poţi să antrenezi greşeli personale, sunt impardonabile", a mai spus antrenorul celor de la CFR.

CFR Cluj va juca în grupele Conference League doar pentru că UEFA a schimbat regula golului în deplasare și a eliminat cu emoții pe Lincoln din Gibraltar. În Conference League, ardelenii pot da peste Tottenham, Roma, Basel, Plzen sau Copenhaga.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si