Înotătorul spaniol Ramiro Tossone a ajuns la urgență sâmbăta trecută, în timp ce făcea antrenamente pentru apnee, ținerea respirației, informează publicația Cuatro.

Tânărul înotător de doar 20 de ani se antrena la una din facilitățile clubului său, Real Club Mediterráneo, când colegii de echipă și personalul clubului au fost nevoiți să-l salveze cu simptome evidente de înec.

Citeste si: Coșmarul trăit de fostul prezentator tv Felix Rache, după infecția cu COVID: ”Eu am intrat în spital cu pneumonie, soția a avut probleme de respirație”

Tragedie la antrenamente

Ramiro Tossone a fost transferat la spital, dar a murit patru zile mai târziu la Unitatea de Terapie Intensivă din spitalul din Malaga. Ramiro Tossone era considerat un înotător expert, iar în 2016 fusese deja chemat cu echipa andaluză de înot pentru a lua parte la Campionatul Spaniei.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Raed Arafat, avertisment după creșterea numărului de cazuri de coronavirus: „Noi am făcut tot posibilul”

Moartea tânărului de 20 de ani reprezintă o mare pierdere în înotul andaluz și spaniol. Potrivit ziarului spaniol Malaga Today, s-au primit mii de mesaje de încurajare pentru familia și prietenii săi.

Citeste si: Incredibil ce s-a întâmplat când mascații au vrut să-l ridice pe unul dintre frații lui Emi Pian

"Ne lipsește Ramiro Tossone", a scris pe Twitter fostul său antrenor Xavi Casademont. "Am pierdut un mare sportiv din Malaga și din înotul andaluz." Era întotdeauna fericit și mereu gata să-și sprijine colegii. "Ne va lipsi Ramiro!!. O îmbrățișare pentru familie și RCM.", a scris antrenorul.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si