Legenda olimpică Jacques Freitag, sportiv cu un palmares remarcabil la probele de atletism, a fost împușcat, iar cadavrul său a fost aruncat pe câmpul de lângă un cimitir, potrivit News.com.au.

Medaliatul olimpic cu aur la sărituri în înălțime Jacques Freitag a fost găsit mort, cu răni de gloanțe pe un câmp, la două săptămâni după dispariția sa misterioasă.

Fostul sportiv de renume mondial dispăruse în urmă cu câteva săptămâni, după ce a vizitat casa mamei sale din Bronkhorstpruit, la câteva zile după ziua sa de naștere.

Informațiile din presa locală spuneau că "băiatul de aur" al sportului din Africa de Sud nu mai avea un loc de muncă, în timp ce se lupta cu dependența de droguri recreative.

Cum a fost ucis campionul olimpic Jacques Freitag  

Jacques Freitag, în vârstă de 42 de ani a fost luat de la mama sa de un bărbat misterios, la scurt timp după miezul nopții.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Necunoscutul a spus că are ceva de lucru pentru el, însă Jacques Freitag nu a mai fost văzut după aceea.

Trupul său plin de sânge a fost găsit marți după-amiază, cu mai multe răni de gloanțe, lângă cimitirul Zandfontein din Vestul capitalei Pretoria.

Purtătorul de cuvânt al poliției sud-africane, ofițerul Brenda Muridili, a confirmat că bărbatul a fost împușcat în mod tragic de mai multe ori- prin urmare, criminaliștii au preluat dosarul și fac investigații.

Freitag a fost de patru ori campion sud-african la sărituri în înălțime și încă deține recordul național după ce a depășit 2,38 m, înălțime pe care a stabilit-o într-o competiție în 2005.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si