Close sidebar
Close sidebar

Campionatul Mondial de fotbal 2018. Columbianul Valderrama nu ne-a uitat: "Un Hagi exceptional si o echipa a Romaniei care s-a aparat fantastic!"

Carlos Valderrama are astazi 56 de ani si este prezent in Rusia din postura de colaborator al unui post de radio columbian.

Petru Luca,


DISTRIBUIE
acest articol

Invitat la Campionatul Mondial de fotbal 2018 din postura de colaborator al unui post de radio, fostul mare jucator columbian Carlos Valderrama (56 de ani) a vorbit despre partida cu Romania, pierduta de sud-americani, cu el in teren, in grupele World Cup 1994. "1994, America, Campionatul Mondial. am pierdut un meci în care toată lumea ne vedea favoriţi. Mi-l aduc aminte ca şi cum ar fi fost ieri. Căldură mare, un Hagi excepţional şi o echipă a României care s-a apărat fantastic. Noi am fost de nerecunoscut, probabil am intrat şi cu nasul pe sus.(...) Cred că Pele ne-a purtat ghinion. El a zis că vom câştiga Cupa Mondială, extaziat că bătusem Argentina chiar la ea acasă, la Buenos Aires, cu 5-0", a povestit Valderrama pentru ziarul Adevarul. 

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Alimentele și băuturile bogate în flavonoide pot reduce cu o treime riscul de demență. Cât de des ar trebui consumate- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI