Close sidebar
Close sidebar

Campionatul Mondial de fotbal 2018. Diego Simeone face praf nationala Argentinei: "Sunt patru ani de anarhie, e dezgustator. Nu exista lideri, nici la federatie, nici la nationala!"

Antrenorul lui Atletico Madrid, Diego Simeone, a desfiintat actuala nationala a Argentinei.

Petru Luca,


DISTRIBUIE
acest articol

Dupa 0-3 cu Croatia la Mondial, nationala Argentinei mai are sanse reduse de a se califica mai departe, in optimi, aspect care l-a nemultumit profund pe Diego Simeone, antrenorul lui Atletico Madrid, fost mare mijlocas al sud-americanilor. Dupa meci, in presa straina a aparut conversaţia de pe Whatsapp a lui Simeone cu "secundul" său de la Atletico, Germán Burgos.

"Ceea ce se întâmplă acum se perpetuează de mult timp. Sunt patru ani de anarhie, e dezgustător. Nu există lideri, nici la federaţie, nici la naţională. Văd că echipa asta e pierdută, joacă foarte prost. Cum am făcut-o cu Croaţia trebuia să începem la fel şi meciul cu Islanda, un adversar clar mai slab".

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

"E limpede că în vestiar vor zbura mulţi pumni. Cineva trebuie să lupte, s-au risipit atât de multe mingi, opriţi-vă odată!".

"Germán, spune-mi adevărul, portarul ăsta ce caută aici? A comis-o cu Spania, a fost pe lângă şi contra Italiei.

E o ruşine dacă nimeni nu realizează că n-are faţă de Mondiale. Dacă vrei să te faci de râs, mergi mai departe cu el", a rabufnit SImeone, potrivit gsp.ro.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI