Prima etapă a fazei grupelor de la Cupa Mondială din Rusia s-a încheiat, iar arbitrajul video a fost folosit în 4 din cele 16 meciuri disputate până acum. Meciul care a ieşit în evidenţă a fost cel dintre Franţa şi Australia, unde acesta a fost utilizat pentru prima dată. Există însă o mare problemă remarcată de presa internaţională. Timpul irosit pentru a revedea fazele nu este adăugat în momentul în care se arată prelungirile, noteaza digisport.ro.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Singura problemă remarcată de presa internaţională este că timpul pierdut din momentul în care se petrece faza şi cel în care arbitrul ia decizia, după folosirea arbitrajului video, nu este contorizat. În unele partide, cum a fost Suedia- Coreea de Sud, au trecut aproape 3 minute între momentul contactului şi momentul în care centralul indică punctul cu var. Evident, acest timp nu a fost adăugat atunci când s-au arătat minutele de prelungire, potrivit digisport.ro. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si