La vederea jandarmilor, localnicii aflați pe bancă au plecat fără a da vreo explicație. Jandarmeria a anunțat că acest caz va fi predat poliției, fiind întocmit un dosar pentru furt calificat.

Banca furată a fost găsită la poarta unor localnici

Reprezentanții liceului au sesizat dispariția obiectului din curtea liceului, iar în timp ce patrulau, jandarmii au observat banca la poarta unor localnici.

Citește și: VIDEO- Un interlop cunoscut din Buzău, prins la furat de găini cu soția și amanta

”Având în vedere că obiectul se încadra în descrierea făcută de proprietarii de drept, jandarmii s-au îndreptat spre acesta, moment în care persoanele care erau aşezate pe bancă au intrat în curtea imobilului. Lângă bancă a rămas un băiat de 15 ani, care a explicat că nu cunoaşte provenienţa acesteia.  În acest context, jandarmii au luat legătura cu reprezentanţii Colegiului Naţional Dinicu Golescu, care au identificat banca ca fiind cea sustrasă în data de 05 mai 2023, în jurul orei 21.10”, informează, joi, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Argeş.

Citește și: FOTO/VIDEO- Incredibil! Un bărbat a furat moaștele Sfântului Ioan Gură de Aur și alte obiecte bisericești de valoare de la Capela Sfânta Elisabeta Cotroceni

Au fost întomite actele pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat, cazul fiind predat poliției.

Un bărbat și un minor din Medgidia s-au ales cu dosar penal pentru furt calificat. Cei doi au efectuat multiple infracțiuni

Doi tineri, un bărbat de 22 de ani și un minori, au dat mai multe jafuri în Medgidia. Acum, pe numele lor există un dosar penal deschis, pentru furt calificat.

Citește și: Un român a stârnit panică într-un aeroport din Italia. Cum a pus bărbatul autoritățile în alertă

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Medgidia- Biroul Investigații Criminale au deschis un dosar penal pentru furt, furt calificat și complicitate la furt calificat, pe numele unui bărbat de 22 de ani și unui minor de 17 ani, la data de 10 mai.

Tribunalul Constanța a dispus, față de cei doi, arestarea preventivă, pentru 30 de zile.

Ce s-a întâmplat?

La data de 4 mai cei doi ar fi sustras mai multe bunuri, în valoare de 2.700 de lei, din locuința persoanei vătămate, un bărbat, de 36 de ani, din municipiul Medgidia.

Citește și: Mai multe persoane din Dâmbovița sunt bănuite de furturi din societăţi comerciale. Polițiștii au intervenit

În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că minorul, de 17 ani, ar mai fi comis o infracțiune de furt, în data de 10 aprilie, când ar fi sustras portofelul persoanei vătămate, un bărbat, de 63 de ani.

În portofelul sustras se afla suma de 500 de lei.

La data de 4 mai, minorul de 17 ani a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunilor de furt și furt calificat. La data de 4 mai, bărbatul, de 22 de ani, a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunii de complicitate la furt calificat.

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Cristina Spătar, mărturii sfâșietoare despre moartea mamei sale: ”Îmi rupea sufletul să o văd suferind”- radioimpuls.ro

Citește și: Un interlop a fost prins la furat de păsări alături de soție și amantă

Față de cei doi, la data de 4 mai, Judecătoria Medgidia a dispus măsura preventivă a arestului la domiciliu, pentru 30 de zile.

Pe 9 mai, oamenii legii au efectuat verificarea celor două persoane, iar cu această ocazie cei doi indivizi nu au fost găsiți la domiciliu.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de evadare. Cele două persoane au fost conduse și încarcerate în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si