Close sidebar
Close sidebar

Cancerul i-a recidivat omului de afaceri Cristian Tantareanu. Este internat in spital, pe morfina. "Eu sunt impacat!"

Cunoscutul om de afaceri a fost, din nou, internat in spital, iar veştile sosite din partea medicilor nu sunt tocmai imbucuratoare.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Cristian Ţanţareanu, care in aprilie va implini varsta de 74 de ani, a fost diagnosticat in 2011 cu cancer de colon, insa, din pacate boala a recidivat şi acesta a fost supus tratamentului cu morfina:

"Nu pot sa spun ca fac prea bine. Sunt internat. E greu sa spun. Cred ca m-au ajuns blestemele. Nu ma simt prea bine. Nu sunt foarte optimisti medicii in privinta mea. Am avut o ruptura de tendon, a recidivat, s-a mai rupt o data, e o tumoare, s-a complicat treaba.

Citeste si: Ies la lumină noi detalii în cazul morții lui Liam Payne! Ce s-a întâmplat înainte cu doar câteva zile ca artistul să-și piardă viața- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Răsturnare de situație în cazul asasinatului cu bombă de la Arad. Anchetatorii fac percheziții la domiciliul fiicei milionarului ucis- antena3.ro

A recidivat cancerul. Acum a plecat familia de aici. Eu sunt impacat. Se intampla si la case mai mari. A fost si un preot. Sunt multumit. Nevasta-mea a gasit pe cineva care va prelua toata agoniseala mea si se va ocupa de ce avem. Nevasta-mea a ramas aici intr-o rezerva, in caz ca se intampla ceva. Acum am luat morfina si am un tonus mai bun.

Nici eu nu mai stiu ce e adevarat." – a declarat cu umoru-i caracteristic  Cristian Tantareanu, conform Libertatea.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI