Ultima sa postare pe Facebook este din 26 decembrie, iar ultima sa convorbire pe mesaje de la WhatsApp ar fi fost pe 28 decembrie, după acea dată nu mai apar informații despre Cristina Țopescu.

Ultima sa poză și apariție la tv a fost pe 19 decembrie, așa s-a spus inițial, numai că pe 22 decembrie, Cristina Țopescu a participat la mitingul din centrul Capitalei, dedicat Revoluției din 89.

Atunci, a citit, pe scena, alături de alte persoane, numele eroilor Revoluției, s-a întâlnit cu mai mulți cunoscuți și a dat și un scurt interviu pentru TVR.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Printre persoanele cu care s-a întâlnit Cristina Țopescu pe 22 decembrie a fost Nuami Dinescu. Aceasta a spus într-un mesaj pe pagina sa de socializare despre ultima sa întâlnire cu fosta jurnalistă. ”Ne-am întâlnit la marșul din 22, aveam ceva de făcut, mi-a spus de un proiect...”, a spus Nuami Dinescu.

Cristina Țopescu a plâns la ultima sa apariție publică! A citit numele eroilor Revoluției din 89

Dar, Cristina Țopescu a dat atunci și un scurt interviu pentru TVR, iar Camelia Csiki și-a amintit. ”În 22 decembrie, Cristina a fost pentru ultima oară în direct, la TVR. Era bine”. A scris jurnalista TVR Camelia Csiki, care i-a luat atunci un scurt interviu. ”Era așa emoționată în ultima seară când ne-am întâlnit, emoționată că trebuie să citească numele câtorva eroi ai Revoluției din 1989, în public, în fața Ministerului de Interne.

Și am ascultat-o, mi-au dat lacrimile când a citit...pentru că plângea!”, povestește Camelia Csiki.

Cristina Țopescu a fost găsită moartă în casă! 

Cristina Țopescu a fost găsită moartă duminică seara, în locuința ei de lângă București. Nimeni nu mai știa nimic de ea de la finalul anului trecut, iar cei care au sunat la 112 au fost vecinii care nu o mai văzuseră de zile bune. Cristina Țopescu a fost găsită în pat, moartă de ceva vreme spun oamenii legii care au specificat că trupul acesteia era ”mumificat”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si