David si Yvonne s-au casatorit in urma cu un an, iar probleme intre ei nu au intarziat sa apara. Relatia dintre cei doi soti este una halucinanta, Yvonne spunandu-le anchetatorilor ca. desi sotul ei i-a dat permis initial sa intretina relatii intime si cu alti barbati, gelozia l-a orbit si a incercat apoi sa ii ia viata.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

La scurt timp dupa ce si-au inceput relatia, Yvonne s-a simtit atrasa de Don, fiul proprietarei de la care ea si David inchiriasera locuinta, si a inceput sa intretina relatii intime cu el. David se pare ca a aflat de aceasta relatie si, initial nu a parut deranjat, dar, cand a vazut ca intre sotia lui si fiul proprietarei lucrurile devin serioase, barbatul, orbit de gelozie, a luat o maceta si a incercat sa isi ucida sotia.

Cand si-a vazut sotia intr-o balta de sange, David s-a speriat si a sunat la numarul de urgenta. "Cred ca mi-am ucis sotia! Tocmai am taiat-o cu o maceta!"

Medicii ajunsi rapid la fata locului au reusit sa ii salveze viata sotiei infidele. David a fost arestat, iar un proces este in curs de desfasurare, scrie Daily Mail. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si