Close sidebar
Close sidebar

Cand ai vointa, poti sa faci cele mai frumoase lucruri. Uite cum au transformat doi tineri o casa de nelocuit intr-o vila de vacanta la doi pasi de plaja. Sute de oameni vin aici sa se relaxeze

Omul sfinteste locul! Dovada ca zicala este adevar curat sunt doi tineri frumosi, care au transformat o casa de nelocuit intr-o vila de vacanta ca-n povesti la doi pasi de plaja din Corbu. Turisti din toata tara vin sa se relaxeze aici. Ce are special acest loc, vedeti imediat!

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

„Pasiunea noastra de cuplu se regaseste in ceea ce am facut, pentru ca am facut cu iubire”

Ce poate fi mai frumos decat sa te trezesti la doi pasi de o plaja salbatica, intr-un decor desprins parca din Rai? Aici este cuibul de la mare- un nou concept de pensiune, care n-are nici receptie, nici ore impuse de sosire ori plecare.

Aceasta tanara care si-a adus iubitul italian intr-o escapada la mare este fascinata de oaza de liniste gasita la  Corbu. Desi voiau sa mearga la plaja, hamacul si ciresii din curte i-au convins pe indragostiti sa ramana la pensiune.

Citeste si: Ana Maria Vasiliu va fi înmormântată lângă Mădălina Manole. Trupul neînsuflețit al tinerei a fost depus la o capelă din Ploiești. Ce se întâmplă cu Gabriel Vasiliu în aceste momente- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: Descoperire arheologică rară, în timpul restaurării catedralei Notre-Dame: Sicriul unui cunoscut poet a fost găsit în toiul lucrărilor- antena3.ro

„A fost un miniconcediu foarte frumos, pentru ca am imbinat marea cu relaxare si cu ambientul de la tara”

Paul, un fotograf profesionist este si el turist la aceasta pensiune. A auzit ca, pe langa cazarea inedita se mananca la fel de gustos precum gatea bunica in copilarie.

Gazdele acestei vile cochete sunt Cosmin si Georgiana. El- arhitect, ea make-up artist. El a venit cu viziunea, ea cu imaginatia. Asa au transformat o locuinta batraneasca intr-o splendida casa de oaspeti.

Fiecare camera are cate un specific traditional. De pilda, aceasta:

Cosmin si Georgiana ii considera prieteni pe oaspetii care le trec pragul. Pretul pentru o noapte aici variaza in functie de perioada.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI