Compania Apple a lansat marți seria iPhone 12, formată din iPhone 12, iPhone 12 Max, iPhone 12 Pro și iPhone 12 Pro Max. Inițial, s-a scris că Apple planificase o lansare online pentru 8 septembrie, din cauza pandemiei de coronavirus. Ulterior, s-a decis ca aceasta să aibă loc la Apple Park, sediul companiei, pe 13 octombrie.

Presa a speculat că precomenzile pentru modelele seriei iPhone 12 vor fi peste două săptămâni, iar livrările se vor face începând cu prima săptămână a lunii noiembrie.

Același lucru se va întâmpla și în România. Ca la fiecare lansare a unor noi modele de iPhone, marile magazine online din țara noastră vor oferi achiziția la precomandă. Trebuie luată în calcul și o eventuală întârziere a livrării produselor în România, din cauza pandemiei de coronavirus. Oricum, iPhone 12 va ajunge la noi în țară, cel mai târziu, pe 13 noiembrie, de Black Friday.

iPhone 12
Seria iPhone 12 va fi comandată în curând și din România

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Citeste si: Apple, moment istoric pe Wall Street. Așa ceva nu s-a mai văzut niciodată în SUA

Citeste si: Apple pregăteşte o schimbare majoră pentru utilizatorii de iPhone

Citeste si: WhatsApp introduce noi schimbări în următoarele zile. Conferințele video trec la alt nivel

Toate modelele iPhone 12 au tehnologie 5G

S-a scris că prețurile vor varia de la 699 dolari, pentru iPhone 12, până la 1.400 de dolari, prețul pentru vârful de gamă, iPhone 12 Pro Max. Toate modele din seria iPhone 12 vor avea procesor Apple A14 Bionic, care este aşteptat să fie extrem de performant, pentru că va avea o arhitectură în premieră pe 5nm.

A14 Bionic ar putea integra nu mai puţin de 15 miliarde de tranzistori. Toate modelele sunt aşteptate să fie livrate cu antene şi modem 5G. Toate cele patru modele nu vor avea accesorii în pachet. Cei care vor comanda un iPhone 12 vor descoperi în cutie, pe lângă telefon, un cablu Lightning – to – USB-C cu înveliș textil.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si