Trei dintre acestia au fost dusi la spital din cauza ca erau epuizati din cauza caldurii, a anuntat West Midlands Ambulance Service.

Serviciile de urgenta au fost chemate la statia de benzina de la Mangrove Service Station de pe A45 London Road din Rugby, Warwickshire, pe 24 august, la ora 14:00.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Soferul, in varsta de 26 de ani, a fost arestat pentru suspiciunea de trafic de persoane, a declarat politia din Warwickshire pentru Daily Mail.
Oamenii gasiti in spatele vehiculului, cu varste cuprinse intre 15 si 39 de ani, au fost luati in custodie.

Un

purtator de cuvant al serviciului de ambulanta a declarat: “Echipajele au descoperit 13 pacienti care calatoreau pe spatele unui camion. Toti pacientii erau barbati, dintre care trei au primit tratament la fata locului pentru semne de epuizare din cauza caldurii, inainte sa fie transferati la Spitalul Universitar din Coventry si Warwickshire. Niciuna dintre leziuni nu a fost considerata serioasa.”
A45 a fost inchisa spre vest pentru cateva ore, intre iesirile pentru M45 si A4071.

Sursa:  ziarulromanesc.net


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si