Close sidebar
Close sidebar

Cand au vazut trupurile acestori copilasi, politisilor le-au dat lacrimile! Mama criminala incercase sa le lipeasca ranile cu Super Glue

O fetita in varsta de 6 ani a fost omorata, iar fratele ei se zbate intre viata si moarte dupa ce mama lor i-a pedepsit pentru ca "au fost copii rai".

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Sophia a fost batuta cu cruzime pana cand si-a dat ultima suflare, iar fratele ei, Julian, se afla internat in stare grava dupa ce au fost victimele propriilor parinti.

Shana (37 de ani) si partenerul ei Marvin (38 de ani) au fost arestati saptamana trecuta si risca ani grei de inchisoare pentru ceea ce le-au facut micutilor.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Se pare ca femeia s-a enervat ca fiica ei nu ar fi baut apa o zi intreaga, motiv pentru care a batut-o pana a lasat-o fara suflare.

Nici Julian, baiatul de 9 ani, nu a scapat de furia mamei sale, care l-a ranit atat de tare in zona gatului, iar apoi a incercat sa ii lipeasca ranile cu Super Glue.

Julian a fost insa mai norocos ca sora lui, iar medicii spun ca acesta va scapa cu viata. Dupa ce va fi externat, el va ajunge in grija autoritatilor, relateaza Daily Mail.  

Sursa foto: Facebook

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI