Close sidebar
Close sidebar

Cand avea 8 ani, episcopul bisericii a violat-o. A ramas insarcinata si a fost obligata sa se marite cu cel care a batjocorit-o. Povestea dramatica a "unui copil" care a adus pe lume alti 9 copii

Cand avea doar 8 ani a fost violata de episcopul bisericii apostolice pe care mama ei o frecventa. Dupa episcop a urmat diaconul, care a lasat-o insarcinata. La 10 ani aducea pe lume primul copil si era fortata de propria mama sa se marite cu cel care o batjocorise. Este povestea trista a lui Sherry Johnson, o americanca din Florida care lupta pentru interzicerea casatoriilor cu minori.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Copilaria lui Sherry s-a incheiat brusc la varsta de 8 ani, atunci cand diaconul bisericii apostoloce pe care mama si matusa ei o frecventau a violat-o. Sherry Johnson locuia cu mama si cu matusa acesteia intr-o casa din Florida care apartinea bisericii, iar intr-una dintre zile, pe cand era singura acasa, episcopul bisericii a intrat in camera ei si a violat-o.

A lasat-o plina de sange, apoi a plecat fara sa spuna un cuvant. Speriata, Sherry a incercat sa vorbeasca cu mama ei despre asta, dar femeia indoctrinata nici nu a vrut sa auda. Era de neconceput pentru ea ca cel pe care il asculta orbeste la slujbe sa faca asa ceva. Dupa episcop, a urmat diaconul aceleiasi bisericii care isi facuse deja un obicei din a o batjocori pe micuta Sherry. Cand a implinit 10 ani, fata a ramas gravida cu diaconul care avea 20 de ani.

Nici macar atunci mama lui Sherry nu a vrut sa accepte adevarul si nu a vrut sa creada ca un om al bisericii pe care o slujea cu atata credinta ar fi fost capabil de asa ceva. Dupa ce a nasccut, Sherry a fost fortata sa se casatoreasca cu diaconul bisericii.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

"Nici nu stiam ce inseamna sa fii casatorit. Imi aimintesc ca mama mi-a facut rochia, voalul, tortul si asta a fost", povesteste Sherry.
Dupa casatorie, lucrurile nu s-au schimbat in bine pentru fetita care implinise 11 ani. Sotul ei o folosea doar pentru sex si nu schimba doua vorbe cu ea.

Pentru ca biserica nu accepta sub nicio forma ca sotii sa foloseasca vreo metoda de contraceptie, Sherry a facut copil dupa copil. In fiecare an ea ramanea insarcinata, fiind lasata sa se descurce singura cu copiii. Desi invata bine, ea a fost nevoita sa renunte la scoala din cauza acestora.

La 17 ani, Sherry crestea deja singura 6 copii. Isi aminteste ca zilele erau un adevarat cosmar, plangand neincetat si pierzandu-ai orice speranta de a fi fericita in viata.


La 27 de ani avea 9 copii si incerca sa ii protejeze pe copiii care nu cerusera sa vina pe lume. Cumva, tanara a reusit sa scape de sub influenta mamei ei si a bisericii care le controla viata. Ea a divortat si a intalnit un psiholog care i-a schimbat viata.

In prezent, Sherry Johnson este asistenta medicala, a scris o carte si este o figura foarte populara in America, acolo unde este una lupta pentru incetarea casatoriilor cu minori.
"Cei de la spital au stiut, la fel ca si cei de la scoala. Autoritatile stiau si ele, dar nimeni nu au facut nimic. Intreg statul Florida m-a dezamagit. Simt ca mi-au luat viata, fara sa abiba niciun drept. Cei care ar fi trebuit sa ma protejeze, m-au abandonat!", spune Sherry care lupta ca alte copile sa nu mai treaca prin ce a trecut ea.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI