Luna Plină este un eveniment astronomic ce are loc aproximativ o dată pe lună.

Luna Plină reprezintă un moment în care beneficiem de ceea ce am semănat în timpul Lunii Noi. Spre exemplu, dacă am muncit din greu în timpul Lunii Noi, vom aduna roadele muncii noastre la Luna Plină.

Practic, acest ciclu reprezintă o recompensă sau începutul unei recompense. Este un semn că ne aflăm pe drumul cel bun, pe drumul spre succes.

luna plina februarie

Află când este Lună Plină în ferbruarie 2024.

[Sursa foto: iStock]

Când este Lună Plină în februarie 2024?

În acest an, în luna februarie 2024, Luna Plină pică pe data de 24 februarie 2024, la ora 14:30. Este Luna Plină în Fecioară. Luna plină are loc atunci când Luna se află la 180° de Soare, conform astro-urseanu.ro

Dacă ziua ta de naștere pică într-o zi cu Lună Plină înseamnă că te-ai născut în timpul unei opoziții între Soare și Lună. Există riscul, așadar, să apară mai multe dificultăți pentru zodii în viața lor de zi cu zi.

Citește și: Când este Lună Nouă în februarie 2024 și cum zodiile afectate?

Spre exemplu, armonia cu partenerul de sex opus se poate distruge rapid și se poate ajunge chiar și la divorț. De asemenea, nativii pot experimenta dezechilibre interioare, instabilitate emoțională, stări de spirit variabile și așa mai departe. 

Cert este că în timpul unei Luni Pline ești mult mai sensibil și mai afectat de ceea ce se petrece în jurul tău, conform my.astrofame.com

Cum sunt zodiile afectate de Luna Plină în februarie 2024?

În această perioadă Berbecii pot simți cum energia lor crește. Totodată, ei pot experimenta emoții cu adevărat puternice, entuziasm și impulsivitate.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Taurii sunt realiști, iar viața lor este guvernată de stabilitate. Ei simt nevoia de a sta în confortul propriei case și simt nevoia de siguranță. 

Gemenii sunt destul de curioși în această perioadă. Printre altele, ei experimentează schimbări de dispoziție, unele gânduri iraționale și confuzie. Această zodie va simți nevoia să facă schimbări majore în viața sa.

Racii vor experimenta schimbări de dispoziție, hipersensibilitate, tristețe și chiar nostalgie în această perioadă.

Leii sunt optimiști și au încredere în sine. Caută senzații tari și fac totul într-un mod responsabil. Ei simt nevoia de a domina aspectele din jurul lor.

zodii

Află cum sunt zodiile afectate de Luna Plină de pe 24 februarie 2024 în Fecioară.

[Sursa foto: iStock]

Fecioarele sunt pragmatice în această perioadă. Ele vor tinde să nu aibă încredere în cei din jur în această perioadă. Atitudinea lor este schimbătoare, iar la capitolul organizare lucrurile se schimbă constant.

Balanțele sunt în căutarea echilibrului interior. Pot experimenta stări de nesiguranță și pot ezita să facă diverse acțiuni obișnuite. Ele sunt sociabile și își exprimă clar intențiile. În sfera romantică lucrurile merg bine pentru ei.

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

Citește și: Fazele lunii în februarie 2024: Când avem Lună Plină și Lună Nouă?

Scorpionii au curaj să își exprime emoțiile instabile în această perioadă. Intuiția lor îi poartă pe drumul cel bun. Este o perioadă în care trebuie să lucreze mai mult la propria persoană.

Săgetătorii sunt entuziasmați și își doresc aventură, pasiune și sunt destul de optimiști. Ei pot simți că se sufocă și își caută libertatea. Sunt motivați să facă lucruri și au mare încredere în sine.

Capricornii sunt ambițioși și muncesc din greu pentru ceea ce își doresc. 

Vărsătorii își doresc libertate deplină, iar în această perioadă își depășesc temerile. Ei colaborează bine cu cei din jurul lor.

Peștii simt multe emoții deodată în această perioadă și sunt foarte activi. Sunt creativi și empatici și simt nevoia de a lua totul de la 0.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si