După ce a fost prins de colegii de la Rutieră, cu o alcoolemie record, polițistul vasluian nu s-a potolit și a trecut la amenințări. Acesta și-a amenințat colegii că îi va împușca după ce va ieși din închisoare.

A fost condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare

Florin Mihulcă, polițistul ce și-a amenințat colegii cu moartea, și-a primit pedeapsa după ce a provocat un accident grav, aflându-se în pragul comei alcoolice.

Polițistul avea o alcoolemie de 3,29 mg/l alcool pur în sânge.

Pe lângă conducere sub influența băuturilor alcoolice, bărbatul a fost acuzat și de amenințările cu moartea aduse colegilor de la Poliția Rutieră.

Citeste si: VIDEO| Un tânăr de 24 de ani din Buzău și-a ucis tatăl cu mai multe lovituri de cuțit. Motivul este ireal

Agentul de poliție a mărturist că niciodată nu ar fi pus în practică amenințările

Bărbatul este agent de poliție, la Poliția Vaslui, Secția Rurală, nr. 1, Postul de Poliție Muntenii de Jos.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Luat la întrebări, polițistul a răspuns cu amenințări: ”Când ies din puşcărie, vă împuşc pe toţi”, l-a ameninţat pe unul dintre agenţi, iar unui alt poliţist i-a spus „când am să ies din puşcărie, am să te omor şi pe tine şi pe sârboaica ta”.

Agentul i-a mărturisit judecătorului că se confruntă cu niște probleme de sănătate, și că acesta ar fi motivul căderii sale în patima alcoolului.

Însă judecătorul nu a găsit asta ca o scuză pentru accidentul provocat în urma unui consum ridicat de băuturi alcoolice, și nici pentru amenințările adresate colegilor.

Citeste si: FOTO| Bărbat maltratat la un azil de bătrâni din Câmpina. Acuzații grave făcute de fiica victimei: „Tata mi-a spus că acolo era pușcărie”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si