Mai sunt doar câteva zile până intrăm în Noiembrie, cea de-a treia lună de toamnă. Chiar dacă mai este destul timp până la venirea iernii, oamenii se întreabă deja când va ninge pentru prima dată anul acesta în Capitală.

Toamna cu temperaturi haotice și foarte schimbătoare i-a făcut pe mulți bucureșteni să se gândească deja la perioada friguroasă și la lunile de iarnă. Iată când este estimat că o să ningă în Capitală.

Citește și: Cât vor plăti românii la facturile de la energie electrică și gaze în iarna 2024. Avertismentul experților

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: O româncă de 14 ani a fost desemnată cea mai frumoasă fată din Marea Britanie- antena3.ro

Citeste si: Explozibilul care l-a ucis pe Ioan Crișan era militar. Frizerul care ar confecționat detonatorul a dat informații prețioase- wowbiz.ro

cand ninge in bucuresti, prima ninsoare, prognoza meteo capitala

Când ninge în 2024 în București

Meteorologii ANM au anunțat cu câteva zile în urmă că precipitațiile sub formă de lapoviță și ninsoare apar la munte și în zonele înalte încă de luna aceasta. Totuși, în Capitală lucrurile nu stau chiar așa. Localnicii trebuie să mai aștepte până când o să vadă zăpadă pe mașini și pe alei.

Prima ninsoare de anul acesta din Capitală este estimat că va fi pe data de 26 noiembrie, potrivit prognozei meteorologilor EaseWeather.

Prognoza meteo emisă de ANM pentru această iarnă în România

Meteorologii Administrației Naționale de Meteorologie au emis prognoza pentru următoarea perioadă a anului. Specialiștii anunță temperaturi care se încadrează în normele normale. Cele mai mari scăderi de temperatură se vor înregistra în zonele înalte de munte, unde o să apară primii fulgi de nea.

În unele zone, meteorologii anunță temperaturi de până la -1 grad Celsius în următoarea perioadă.

Luna Decembrie ar urma să fie una mai călduroasă, fără temperaturi de sub zero grade pe parcursul zilei, se arată în prognoza EaseWeather.

În ceea ce privește perioada sărbătorilor de iarnă, specialiștii spun că o să avem parte de o vreme frumoasă în Capitală. Temperaturile, care vor fi mai mult de toamnă, s-ar situa în jurul valorii de 12 grade Celsius pe data de 25 decembrie și 11 grade pe data de 26 decembrie.

Specialiștii anunță ploi mai des în luna ianuarie decât în decembrie, iar temperaturile s-ar situa în general între 2 și 12 grade Celsius. Vremea se menține destul de frumoasă și în februarie, fără scăderi dramatice de temperatură având în vedere că această lună este considerată una dintre cele mai friguroase în popor.

Citește și: Cum va fi vremea de Crăciun și Revelion. Meteorologii Accuweather au emis prognoza meteo pentru luna decembrie. Se produc schimbări majore

cand ninge in bucuresti, prima ninsoare, prognoza meteo capitala


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si