Tendintele in moda se schimba de la an la an, insa sunt unele materiale, croieli si culori ce nu se vor demoda niciodata. Daca ne uitam pe reviste din secolul trecut, vedem ca eleganta era cuvantul cheie pentru toate tinutele, indiferent daca vorbim despre domni sau doamne. Doamnele purtau rochii lungi, rochii atent accesorizate, iar coafura si machiajul erau impecabile. Hainele erau din materiale calitative: bumbac, catifea, voal, dantela, stofa si asa mai departe.

Nu existau pe atunci haine bune doar pentru un sezon sau haine care sa se rupa dupa primele purtari. Si mai ales rochiile erau atat de frumos si de bine croite, incat ar fi putut fi purtate chiar si in ziua de astazi, fara probleme.

Cred ca si voi, doamnelor, aveti dileme de fiecare data cand sunteti invitate la un eveniment de seara, ori cand vreti pur si simplu sa mergeti la o cina romantica. In ziua de astazi, se gasesc mai greu rochii din materiale calitative, rochii elegante, care sa arate bine pe corp si sa mascheze anumite imperfectiuni. Asa ca daca gasiti un magazin de incredere, de la care ati cumparat rochii foarte bune, va recomandam sa nu il schimbati prea curand.

Iar daca nu aveti in orasul vostru sau in apropiere un magazin cu rochii de seara calitative, sfatul nostru este sa consultati si ofertele magazinelor online.

Cu siguranta o sa gasiti macar o rochie pe placul vostru in multitudinea de produse comercializate. Si pentru ca am spus despre materiale calitative, trebuie sa stiti ca unul dintre cele care nu se va demoda niciodata este catifeaua. O rochie de seara din catifea va impresiona intotdeauna si nu aveti cum sa treceti neobservate daca alegeti un astfel de material.

Rochiile din catifea au o eleganta aparte, sunt rafinate si indiferent de croiala rochiei, acest material va arata foarte bine.

Iar in continuare o sa va aratam trei dintre rochiile noastre preferate de seara, din catifea.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

Pentru un eveniment special, la care vreti sa iesiti in evidenta, va recomandam o Rochie de seara lunga Atmosphere din catifea cu spate transparent. Este o rochie tip sirena, cu aplicatii delicate, care sunt puse in evidenta de simplitatea croielii rochiei. Este una dintre rochiile in care o sa aratati perfect si in care o sa va simtiti cea mai frumoasa de la eveniment.

Va doriti o culoare indrazneata? Atunci ar fi bine sa alegeti o Rochie Venezia rosie din catifea cu broderie neagra. Este o rochie ,,completa”: eleganta si senzuala, insa fara a fi vulgara, este tot ce aveti nevoie pentru a va face remarcata.

Iar daca vreti o rochie eleganta, care sa iasa in evidenta prin simplitate, atunci aveti nevoie de o Rochie midi eleganta verde din catifea.

Are culoarea smaraldului si se va potrivi foarte bine la mai multe evenimente de seara.

Citeste si: Larisa Uță, despre cum a început povestea de iubire între ea și Alin Oprea. “De la prima întâlnire i-am mâncat toți banii.”- kfetele.ro

Citeste si: Povestea emoționantă a cățelului-erou Fiki care și-a salvat stăpânul din calea puhoaielor de la Galați- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Acestea sunt doar cateva exemple de rochii pe care le puteti alege cand vreti sa aratati perfect, dar nu aveti inspiratie pentru a alege o tinuta. Ce parere aveti despre recomandarile noastre de rochii din catifea? Va plac?


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si