Close sidebar
Close sidebar

Cand s-a nascut avea putin peste 800 de grame si masura cat o rigla. Povestea fetitei nascuta la doar 27 de saptamani care a sfidat prognosticul medicilor. Imagini emotionante

Agnes Poppy Taylor-Hatt s-a nascut prematur, cand avea doar 27 de saptamani. La nastere, micuta cantarea mai putin de 800 de grame si masura 34 de centimetri, cam cat o rigla. Insa fetita a dovedit ca este o luptatoare si, dupa trei luni petrecute in spital, parintii au putut sa o ia acasa.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Acum, micuta Agnes a implinit un an, iar mama ei a vrut sa ii pregateasca o petrecere cu eroi. „Ea este micul meu erou. A fost atat de curajoasa si a luptat neincetat, desi era extrem de mica si fragila”, a declarat femeia, potrivit Daily Mail.

Fetita a fost nascuta prematur din cauza unor probleme cu care s-a confruntat mama, inca de la inceputul sarcinii. Fotograful Lacey Barratt a imortalizat toate etapele din viata micutei.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Arheologii au găsit cocaină în creiere mumificate ale unor italieni: Drogul a ajuns în Europa cu 200 de ani mai devreme decât se credea- antena3.ro

Fotografiile cu fetita aflata la terapie intensiva, primul contact cu parintii ei, dar si primul moment acasa sunt extrem de emotionante.

Desi inca are nevoie de ingrijire suplimentara, parintii sunt optimisti in privinta viitorului ei: „ Speram sa aiba o viata normala si sanatoasa”.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI