Close sidebar
Close sidebar

Luminițe București 2020. Nicușor Dan a anunțat când se aprind. Bucurie mare pentru locuitorii Capitalei!

Când se aprind luminițele de Crăciun în București 2020? În sfârșit, vă putem spune când se va întâmpla. Nicușor Dan a spus clar când se aprind luminițele de Crăciun în Capitală.

Mircea Pop,

Luminițe București 2020. Nicușor Dan a anunțat când se aprin. Bucurie mare pentru locuitorii Capitalei!

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Luminițe București 2020. Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a anunțat oficial că, luni seară, va fi aprins iluminatul festiv în Capitală. Nicuşor Dan susţine că nu a făcut acest demers mai devreme întrucât nu a vrut să fie interpretat drept ”un gest electoral”.

Nicuşor Dan a declarat, duminică, la ieşirea de la vot, că luni seară va fi aprins iluminatul festiv de sărbători în Capitală.

Citeste si: Când se aprind luminițele în București 2020? Răspunsul clar dat de Nicușor Dan

El a explicat că nu a dorit ca aprinderea luminiţelor să se facă în campania electorală, tocmai pentru a nu fi catalogată drept un gest electoral. 

Luminițele din București se aprind luni seară

”Nu am vrut să interfereze cu campania electorală, să fie consemnat ca un gest electoral. Mâine (luni – n.r.), imediat după încheierea acestei campanii electorale, aprindem luminiţele, pentru că e firesc ca de sărbători să avem luminiţe, să avem  bucurie pentru copii”, a declarat Nicuşor Dan.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Luminițe București 2020. Nicușor Dan a anunțat când se aprin. Bucurie mare pentru locuitorii Capitalei!

Citeste si: Când se împodobește bradul de Crăciun 2020? Sărbătorile de iarnă sunt absolut magice!

Daniel Băluță, primarul Sectorului 4, a scris pe contul său de Facebook că în sectorul său luminile se vor aprinde pe 5 decembrie. În ajun de Moș Nicolae.

Luminițele de Crăciun vor străluci în Capitală

„Chestiunea iluminatului de sărbători ține de un contract încheiat între o companie municipală în subordinea Consiliului General și un operator privat. Trebuie să avem un consiliu. Consiliul trebuie să schimbe Adunarea Generală a companiei, Adunarea Generală trebuie să schimbe Consiliul de Administrație (CA), iar CA să discute cu operatorul privat”, afirma Nicuşor Dan în urmă cu câteva zile.

Citeste si: Sărbătorile de iarnă: Cinci datini frumoase pentru români

Luminițe București 2020. „Contractul a fost semnat pe trei ani și va expira odată cu această iarnă, s-au executat lucrări pe 90% din ce se prevedea. Vom avea aceeași decorare a străzilor pe care am avut-o anul trecut”, a precizat Nicușor Dan.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI