Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Când se dă drumul la căldură în Capitală? Pe șantierele din București se lucrează de zor pentru a termina reparațiile

Cu toate acestea, vremea de afară nu ne împinge încă să dăm drumul la căldură. Românii din sistemul centralizat, însă, vor avea caloriferele calde dacă nopțile vor fi reci, mai mult de 3 zile la rând.

Redactia Stirile Kanal D,

Când se dă drumul la căldură în Capitală? Pe șantierele din București se lucrează de zor pentru a termina reparațiile

[Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Ellvira Costache, reporter Kanal D, ne aduce mai multe informații:

Pe șantierele din București se lucrează de zor pentru a termina reparațiile

„Primim căldură de pe acum? Aceasta este întrebarea care stă pe buzele tuturor bucureștenilor de când temperaturile de vară s-au extins și pe luna noiembrie, unde maximele ajung până la 25 de grade Celsius.

Termoenergetica a anunțat însă că furnizarea căldurii se va face după ce vor exista 3 nopți consecutive cu temperaturi sub 10 grade Celsius. Așadar, posibil de săptămâna viitoare, dacă ar fi să ne luăm după prognoza meteo.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

După cum vedeți pe șantierele din Capitală unde se află conductele de apă se lucrează de zor pentru a termina reparațiile.

Angajații au făcut probe, iar caloriferele chiar s-au încălzit în anumite zone, însă acest lucru nu i-a bucurat pe locatari care se tem că facturile la întreținere le vor fi umflate inutil.”

, transmite Ellvira Costache, reporter Kanal D.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI