Iată când se deschid tâgurile de Crăciun din 2021, în Bucureşti, Sibiu şi Braşov!

Târguri de Crăciun din marile orașe din România, mai exact cel din Capitală, cel de la Sibiu sau Brașov se vor deschide în iarna aceasta, după o pauză de un an. În 2020 târgurile au fost anulate din cauza pandemiei.

Când se deschide târgul de Crăciun 2021 Bucureşti

Recent, conducerea primăriei Capitalei  a anunțat că două târguri de Crăciun vor fi deschise în București. Primul este Bucharest Christmas Market, care va fi inagurat în Piața Universității, pe 26 noiembrie și va fi deschis până pe 26 decembrie, cu implicarea municipalității.

Pe când cel de-al doilea târg de Crăciun va avea loc în Piața Constituției și se va desfășura sub organizarea unui operator privat. ”Siguranța vizitatorilor, a expozanților și a personalului rămâne primordială”,  potrivit comunicatului primăriei București. 

Însă, pentru prima dată în istoria târgurilor de Crăciun, accesul se va face pe bază de bilet, care poate fi cumpărat online sau direct la intrare, dar și în baza certificatului verde digital COVID valabil doar în cazul vaccinării sau trecerii prin boală. Prețul unui bilet este de 5 lei la achiziționarea online și 7 lei la casa de bilete. Copiii până în 12 ani beneficiază de acces gratuit.

Purtarea măștii de protecție este obligatorie, excepție copiii cu vârsta mai mica de 5 ani. Biletele vor fi valabile pentru o zi întreagă.

Astfel, din data de 26 noiembrie, la Târgul de Crăciun din București, vizitatorii vor găsi inspirație pentru produse de sezon și cadouri: produse artizanale, globuri pictate manual, clopoței, coronițe, decorațiuni și ornamente. Nu vor lipsi nici aromele specifice sezonului: cozonacii, prăjiturile, plăcintele, acadelele, turta dulce, ciocolata de casă, băuturile sau gustările calde.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citeste si: Recompense financiare celor ce se vaccinează. Așa speră președintele Ucrainei că va crește rata de vaccinare

Când se deschide târgul de Crăciun 2021 Sibiu

Și orașul Sibiu va avea Târg de Crăciun anul acesta. Târgul se va desfășura în perioada 26 noiembrie (ora 19:00) și 2 ianuarie.   ” Anul acesta magia Crăciunului revine în Piaţa Mare, în perioada 26 noiembrie – 2 ianuarie! Vom avea o ediţie adaptată noilor condiţii de siguranţă, astfel încât să ne putem bucura pe deplin de Sărbători”, au transmis, joi, organizatorii Târgului de Crăciun din Sibiu.

Când se deschid târgurile de Crăciun în 2021 din Bucureşti, Sibiu şi Braşov?

Când se deschid târgurile de Crăciun în 2021 din Bucureşti, Sibiu şi Braşov?

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Au fost lăsați fără apă caldă și căldură în pragul iernii. Esti situația dramatică a mai multor familii din Rădăuți

Anul acesta, târgul va fi organizat în Piața Mare, iar pentru a avea acces, oamenii trebuie să prezinte certificatul verde Covid, au anunțat organizatorii.

„E oficial! Anul acesta magia Crăciunului revine în Piaţa Mare, în perioada 26 noiembrie – 2 ianuarie! Vom avea o ediţie adaptată noilor condiţii de siguranţă, astfel încât să ne putem bucura pe deplin de Sărbători”, au anunţat, joi, pe Facebook, organizatorii Târgului de Crăciun din Sibiu.

Când se deschide târgul de Crăciun 2021 Braşov

Târgul de Crăciun din Brașov din Piața Sfatului – festivitățile încep cu Aprinderea Bradului de Craciun şi deschiderea oficială a Târgului de Crăciun. Concerte de colinde, muzică corală, soliști și formații de muzică ușoară și populară vor întregi atmosfera feerică a târgului.

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Când se deschid târgurile de Crăciun în 2021 din Bucureşti, Sibiu şi Braşov?

Când se deschid târgurile de Crăciun în 2021 din Bucureşti, Sibiu şi Braşov?

[Sursa foto: Facebook]

Anul trecut nu se știa dacă se organizează Târgul de Crăciun, din cauza pandemiei. Anul acesta, însă, municipalitatea brașoveană pare decisă să organizeze acest eveniment mult așteptat. Altfel, pentru organizarea ediției din acest an a Târgului de Crăciun, Primăria Brașov are în plan să cheltuie 700.000 lei. Totodată, în acest documentul nu se menționează și dacă suma amintită reprezintă și costul estimat pentru iluminatul de sărbătoare sau doar pentru târgul și eventualele spectacole din Piața Sfatului. 

Citeste si: VIDEO- Când se deschide Aeroportul Băneasa? Arată spectaculos după o investiție de câteva zeci de milioane de lei


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si