Cea mai frumoasă perioadă din an vine cu pași repezi, iar pregătirile au început în multe orașe din România. Decorațiunile și spiritul Crăciunului vor putea fi găsite la Târgurile de sărbători care își deschid porțile pentru vizitatori în perioada imediat următoare!

Iată când se deschid Târgurile de Crăciun în 2023! 

Citește și: Reţete pentru Postul Crăciunului 2023: Cele mai gustoase mâncăruri

Când se deschid târgurile de Crăciun în 2023 din Bucureşti, Sibiu, Braşov, Cluj-Napoca și Craiova?

Când se deschid târgurile de Crăciun în 2023 din Bucureşti, Sibiu, Braşov, Cluj-Napoca și Craiova?

[Sursa foto: Istockphoto.com]

Când încep Târgurile de Crăciun în 2023 în marile orașe din România

Perioada de dinaintea sărbătorilor de iarnă ne-a obișnuit cu forfotă și agitație, mai ales în marile orașe care se pregătesc să îmbrace haine specifice pentru sărbătoarea Nașterii Domnului. 

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Iată când încep Târgurile de Crăciun și care este programul acestora!

Citește și: VIDEO- Postul Crăciunului vine cu reduceri. Comercianții din piața Obor au scăzut prețurile la legume/fructe

Târgul de Crăciun din București

Primăria Capitalei a transmis că Târgul de Crăciun își va deschide porțile pe 30 noiembrie și va putea fi vizitat până pe 26 decembrie 2023.

Vizitatorii vor găsi în Piața Constitușiei, pe lângă decorațiuni, și preparate tradiționale specifice perioadei Crăciunului, vin fiert, ciocolată caldă și dulciuri.

Târgul de Crăciun din Sibiu

Oraș istoric, Sibiul este destinația aleasă de cele mai multe ori de vizitatorii care vor să descopere peisaje de iarnă completate de un tabntelulou al mui. Târgul de Crăciun va avea porțile deschise în perioada 17 noiembrie 2023 și 2 ianuarie 2024.

Târgul de Crăciun din Sibiu pune pe listă noi atracții și în acest an organizatorii au pregătit proiecții care vor putea fi admirate pe cele mai simbolice clădiri din Piața Mare.

Târgul de Crăciun din Brașov

Târgul de Crăciun din Brașov va avea loc în perioada 30 noiembrie 2023- 7 ianuarie 2024. Organizatorii spun că detaliile vor transforma totul într-o poveste de neuitat pentru oameni de toate vârstele.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și: VIDEO- Sfaturi pentru postul Crăciunului. „În această perioadă, românii ar trebui să consume porții mult mai scăzute”

Când se deschid târgurile de Crăciun în 2023 din Bucureşti, Sibiu, Braşov, Cluj-Napoca și Craiova?

Când se deschid târgurile de Crăciun în 2023 din Bucureşti, Sibiu, Braşov, Cluj-Napoca și Craiova?

[Sursa foto: Istockphoto.com]

Târgul de Crăciun din Cluj-Napoca

Cei care merg în Cluj-Napoca vor găsi două Târguri de Crăciun, unul în Piața Unirii, iar al doilea va avea loc pe noul platou de la Sala Sporturilor "Horia Demian". Acestea vor putea fi vizitate în perioada 24 noiembrie 2023 până pe 1 ianuarie 2024.

Târgul de Crăciun din Craiova

Târgul de Crăciun din Craiova va avea loc în acest an în perioada 17 noiembrie 2023 și până pe 2 ianuarie 2024. Este considerat unul dintre cele mai frumoase Târguri de Crăciun din Europa. În acest an conceptul de bază este Crăiasa Zăpezii și la aprinderea luminițelor se va deschide oficial Tragul de Crăciun din Craiova. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si