Close sidebar
Close sidebar

A fost calculată data exactă la care se va termina pandemia COVID-19

Un program bazat pe inteligența artificială, dezvoltat în Singapore, a arătat care sunt datele exacte la care se va sfârși în mai multe țări pandemia de coronavirus.

A.M.S.,

A fost calculată data exactă la care se va termina pandemia COVID-19

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

    Răspunsurile oferite la această întrebare de cercetători și medici se bat deseori cap în cap, iar până acum niciun om nu a avansat o dată exactă, deoarece implicațiile sunt mari. Un program dezvoltat de Singapore University of Technology and Design (SUTD) face, însă, acest lucru.

    Tehnologia AI folosește date de pe platforma Our World in Data, care include numărul total de cazuri confirmate, numărul de morți, cazurile noi sau informații despre populație.

    Citeste si: Circulația mașinilor interzisă pe 1 şi 2 mai, într-un oraş din România

    Algoritmul arată când este atins punctul culminant în țările pentru care sunt disponibile informații și apoi data exactă la care pandemia se termină. De exemplu, în Singapore există o probabilitate de 97% ca pandemia să dispară pe 9 mai și de 100% pentru data de 10 iunie.

    În Vietnam, boala va dispărea pe 14 mai, potrivit algoritmului.

    Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

    Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

    Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

    A fost calculată data exactă la care se va termina pandemia COVID-19

    Citeste si: Cum va arata turismul in Romania, dupa pandemie, si cat de afectata este industria de turism

    La nivel global lucrurile nu sunt atât de optimiste, iar programul estimează că sunt 100% șanse să scăpăm de virus pe 1 decembrie.

    Există și probabilitatea de 97% ca acesta să dispară în jur de 30 mai.

    În acest moment au fost confirmate aproape 3,2 milioane de cazuri de infectare cu COVID-19 în lume, iar peste 227.000 de oameni au murit din cauza bolii, scrie hgo4it.ro.

     

     

    Citește-ne pe

    Clipul zilei
    Te-ar putea interesa si
    NOUTĂȚI