Close sidebar
Close sidebar

Când se va încheia pandemia. OMS dezvăluie momentul mult așteptat de toată lumea: „Avem toate instrumentele”

Organizația Mondială a Sănătății a declarat când s-ar putea sfârși pandemia de coronavirus, care a pus la grea încercare mulți oameni . Șeful OMS, Tedros Adhanom Ghebreyesus, a transmis un mesaj clar.

Alexandra Bercea,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Cea mai așteptată informație despre COVID  a venit. Reprezentanții de la  Organizația Mondială a Sănătății au răspuns celei mai des întâlnite întrebări legate de pandemie și când anume se va încheia.

Toată această stare de incertidine va lua sfârşit „când lumea va alege să-i pună capăt”. Asta pentru că, în acest moment, „toate instrumentele” sunt de acum disponibile pentru combaterea virusului. 

Tedros Adhanom Ghebreyesus, șeful Organizației Mondială a Sănătății a declarat că sfârșitul pandemiei se află în mâinile noastre. „Pandemia va lua sfârşit când lumea va alege să-i pună capăt, este în mâinile noastre, avem toate instrumentele care ne sunt necesare”.

Acesta a adăugat faptul că îi pare rău că instumentele nu au fost folosite cu înțelepciune.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Noile restricţii care se aplică de luni, 25 octombrie 2021: Carantină de noapte pentru nevaccinați/Certificatul Verde devine OBLIGATORIU

Obiectivul OMS: Cât la sută din populație trebuie să fie vaccinată

Organizația Mondială a Sănătății  a stabilit un obiectiv ca 40% din populaţia fiecărei ţări să fie vaccinată până la sfârşitul anului şi 70% până la mijlocul anului 2022: „Obiectivul este de atins, însă doar dacă ţările şi companiile care controlează aprovizionarea îşi traduc declaraţiile în acţiuni”, a afirmat el la Berlin. 

Citeste si: Ritmul vaccinării se menține alert. Valeriu Gheorghiță: S-a atins pragul de 40% din populația adultă

„Aproape 50.000 de decese pe săptămână în lume''

Tedros Adhanom Ghebreyesus a ținut să puncteze faptul că sunt „aproape 50.000 de decese pe săptămână” în lume, „pandemia este departe de a se termina”.

Şeful OMS a făcut aceste declarații în cursul ceremoniei de deschidere a „Summitului mondial asupra sănătăţii”, un eveniment anual care reuneşte profesionişti şi politicieni la Berlin.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI