Când se va încheia războiul din Ucraina. Iată când cred clarvăzătorii că se va încheia conflictul armat dintre Rusia și Ucraina!

Când se va încheia războiul din Ucraina conform clarvăzătorilor?

Clarvăzătorul ucrainean Max Gordeev a făcut recent previziuni despre războiul din Ucraina.

Iată când crede astrologul și clarvăzătorul Gordeev că se va încheia conflictul armat dintre Rusia și Ucraina!

Ucrainean Max Gordeev, expert în tarot, un specialist care este cunoscut pentru faptul că nu greșește niciodată a făcut previziuni privind soarta războiului din Ucraina. Acesta afirmă că lucrurile arată bine pentru țara atacată în prezent de armata rusă, deoarece specialistul spune că războiul se va termina în favoarea Ucrainei. 

Cărțile de tarot i-au arătat clarvăzătorului ucrainean faptul că mai durează două sau trei luni până când războiul va lua sfârșit, iar Vladimir Putin va fi trădat de apropiați. „În ceea ce privește victoria completă a Ucrainei, aceasta va veni, din păcate, peste trei ani. Atunci Crimeea, Donețk și Lugansk ne vor fi returnate complet”, mai menționează clarvăzătorul.

Citeste si: Zelenski: "Rusia şantajează lumea cu foametea”

Când se va încheia războiul din Ucraina. Ce spun clarvăzătorii

Când se va încheia războiul din Ucraina. Ce spun clarvăzătorii

Ce previziuni au făcut clarvăzătorii despre războiul din Ucraina?

Pe de altă parte, în urmă cu aproximativ o lună, clarvăzătoarea Carmena Harra a făcut și ea predicții despre războiul dintre Rusia și Ucraina. Aceasta a vorbit și despre statutul României în acest conflict armat și dacă va fi atacată sau nu de Rusia.

Astfel că, în cadrul unui live, prezicătoarea a vorbit despre ce crede că se va întâmpla cu România în perioada următoare în contextul războiului.

Clarvăzătoarea Carmen Harra a prezis că armata rusă va ataca Ucraina, acest atac fiind de foarte mult timp plănuit  pentru a fi pus în aplicare.

Citeste si: Un nou atac masiv al Rusiei în Ucraina. Kievul și regiunea Cernăuți, lovite de rachetele ruse

Când se va încheia războiul din Ucraina. Ce spun clarvăzătorii

Când se va încheia războiul din Ucraina. Ce spun clarvăzătorii

[Sursa foto: Facebook Carmen Harra]

Citeste si: Zelenski susține că Rusia a efectuat 4.500 de lovituri cu rachete şi peste 8.000 de raiduri aeriene

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Aceasta a făcut referire în discuțiile și despre unele idei care circulă pe internet privind o posibilă alianță între Rusia și SUA. În opinia prezicătoarei, așa ceva nu se va putea întâmpla.

„Intuiția mea spune că rușii, după al doilea război mondial, se tot pregătesc de un război, undeva au rămas îm mentalul lor ancorat în ideea asta, de un război care nu s-a terminat în mințile lor.(...) Mă uitam la imaginile cu tancurile de la televizor și retrăiam în mintea mea imaginile pe care le vedeam în copilărie pe televizor cu cel de al Doilea Război Mondial și am zis că ei au rămas la stadiul acela, acelui atac cu tancuri, cu aramtă care să stea la graniță. Dar acum te întreb pe tine, dacă eu nu vreau să fac un război, de ce pun 100 000 de soldați la graniță?(...)

Eu trăiesc în America de 30 și ceva de ani. Ziua în care America se coalizează cu Rusia, eu mă rad în cap.”,  a afirmat Carmen Harra la începutul acestui an. 

Carmen Harra, a făcut previziuni sumbre despre acest conflict armat dintre Rusia și Ucraina încă din 2021. 

Așadar, Carmen Harra a declarat încă din anul 2021 că anul 2022 va fi unul cu totul special, în care vor avea loc foarte multe schimbări și răsturnări de situația mai ales în ceea ce privește statele Rusia, Franța și SUA. Mai mult de atît, după acest conflict va urma o altă perioadă dificilă din punct de vedere economic.

,,Eu am spus de anul trecut că 2022 este un an al răsturnărilor politice. Și ce vom vedea sunt răsturnări politice în SUA, în Rusia, în Franța. De fapt și alte țări se vor implica în această nenorocire care începe în bătălia dintre Rusia intrând în Ucraina. Implicațiile politice sunt foarte grave și foarte urâte. Este prima bătălie reală după al Doilea Război Mondial. După 60 de ani, ne întoarcem înapoi, influențele planetare vin din nou să ne arate repetarea unor karme anterioare. Ăsta este episodul care urmează și de aici multe alte consecințe care se răsfrâng politic, economic, inflație etc." a mai adăugat Carmen Harra.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si