Close sidebar
Close sidebar

Când se va termina pandemia generată de virusul Sars-Cov-2?! Un celebru medic rupe tăcerea: „Sezonul rece e ultima strigare, dispare cu totul”

Medicul Adrian Marinescu a explicat când vom scăpa de virusul COVID-19. Celebrul doctor a transmis când va fi sfârșitul pandemiei și când vom reveni la normalitate.

Georgiana Balaban,

Medicul Adrian Marinescu. [Sursa foto: Facebook]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Doctorul Adrian Marinescu a vorbit, în cadrul unei emisiuni TV, despre finalul pandemiei coronavirus. Directorul medical al Institutului Matei Balș din Capitală a mărturisit că sezonul rece de anul acesta se arată a fi finalul tuturor restricțiilor.

Citeste si: Record de decese asociate COVID-19 în Statele Unite ale Americii

Tulpina Delta face ravagii în România. Numărul cazurilor Sars-Cov-2 crește de la o oră la alta. Unele localități se tem deja de valul patru al pandemiei. Medicul infecționist susține, însă, că pandemia o să dispară în curând. Adrian Marinescu a făcut noi declarații.

Pandemia COVID-19 se va sfârși în această iarnă?!

În prezent, România se confruntă cu mii de cazuri COVID-19 zilnice. Secțiile ATI sunt pline.

Restricțiile au început să apară în tot mai multe localități. Conform declarațiilor medicului de boli infecțioase, sfârșitul pandemiei va fi chiar iarna aceasta.

Citeste si: Valeriu Gheorghiță: La 15 octombrie am putea să depăşim 17.000 de cazuri de COVID-19 pe zi

Adrian Marinescu a povestit când vom scăpa de temutul virus, chiar în cadrul unei emisiuni televizate. Directorul medical al Institutului Matei Balș din Capitală, a afirmat cu mare încredere și optimism că sezonul rece care urmează a veni, o să fie sfârșitul pandemiei Covid-19.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Medic vaccinat, mort de coronavirus

Purtarea măștii de protecție. [Sursa foto: PixaBay]

„Eu cred că sezonul rece care urmează e cam ultima strigare, în sensul că dispare cu totul. Dar e un moment greu pentru noi toţi(...). Eu sunt optimtist şi nici nu cred că aş putea gândi altfel, pe principiul că ce vrei să faci reuşeşti până la urmă.

Poate îţi ia mai mult timp, mai puţin, dar reuşeşti până la urmă. Şi noi, medicii, ne gândim mereu la pandemie", a spus medicul Adrian Marinescu, de la Institutul Matei Balş, duminică, în cadrul unei emisiuni TV.

Citeste si: BILANT CORONAVIRUS ROMANIA 19 septembrie 2021. Creste ingrijorator numarul pacientilor internati in sectiile ATI!

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Oficialul pune la dispoziția românilor o soluție care este la îndemâna tuturor pentru a duce la o scădere semnificativă a numărului de cazuri Sars-Cov-2. El spune că acest lucru este posibil în doar două săptămâni.

Adrian Marinescu a afirmat că cea mai eficientă practică de a opri virusul este purtarea măștii chirurgicale. Acesta nu neglijează celelalte măsuri impuse de autorități, precum distanțarea socială și igienizarea mâinilor, însă precizează că masca de protecție este practică pentru oricine.

Medicul a declarat că igiena trebuie să fie realizată corect și cu mare atenție. De asemenea, masca de protecție ar trebui utilizată de fiecare persoană, pentru a se putea diminua răspândirea coronavirusului la nivel național. Medicul afirmă că dacă e folosită corect, reprezintă o barieră.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI