Un bătrân din Drobeta Turnu Severin trece prin clipe greu de imaginat. Pensionarul a pățit un lucru teribil din cauza unui fost chiriaș, pe care îl lăsase să stea în casa sa, în urmă cu mai mulți ani.

În ce situație se află bătrânul?

Bătrân păcălit de chiriaș: "În fiecare lună ne oprea din pensie"

Un bătrân din Drobeta Turnu Severin a fost supus unei situații deloc plăcute chiar de un fost chiriaș, pe care îl lăsase în locuința casa sa în urmă cu mai mulți ani.

Potrivit informațiilor transmise de sursa citată anterior, se pare că pensionarul a fost păcălit de chiriaș.

Timp de patru ani, bătrânul din Drobeta Turnu Severin ar fi primit patru amenzi care au fost emise de autoritățile din București. Mai mult decât atât, pensionarul susține că el nu a fost în Capitală, iar amenzile primite sunt dovada unei infracțiuni la care a fost supus. Bătrânul susține că a fost victima chiriașului, care se pare că i-a folosit datele personale pentru a evita sancțiunile.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Vlăduța Lupău și Adi Rus au devenit părinți pentru a doua oară! Prima imagine cu bebelușul. Cei doi au ales un nume biblic, cu totul special- wowbiz.ro

"Am primit încă o amendă, de data asta, din partea jandarmeriei. Am mers la jandarmerie, am trimis o petiţie către Jandarmeria din Bucureşti, însă aceasta mi-a spus că nu poate să-mi anuleze amenda decât în baza unei hotărâri judecătoreşti.

În acest timp cât eu mă ocupam de amenda primită de la Jandarmerie, am primit altă amendă, din partea Poliţiei, în timp ce eu eram la morgă, ridicându-mi mama decedată", a declarat bătrânul păcălit.

Situația bătrânului a luat amploare când a realizat că atât lui, cât și soției sale, li se opresc bani din pensie. De asemenea, bătrânul avea o rată, iar pensia incompletă pe care o primea, alături de soția sa, îl punea în dificultatea plății.

Citește și: Ei sunt românii cărora pensiile li se măresc cu 80%, după noua lege: "O creștere semnificativă”. Ministrul Muncii anunță și schimbarea vârstei de pensionare: "Fără nicio penalitate"

batran care citeste

Un bătrân trece prin clipe greu de imaginat: "În fiecare lună ne oprea din pensie. Aveam ultima rată de plătit" 

[Sursa foto: istockphotos]

"Ne-au oprit din pensie, eşalonat pe 12 luni în fiecare lună ne oprea din pensie până când venea hotărârea judecătorească. Aveam ultima rată de plătit. Am zis să terminăm ca să plătim şi impozitul la apartament şi când vine amenda cealaltă", a mărturisit soția bătrânului, potrivit antena3.ro.

Citeste si: Cât de mult îl iubește Corina Caciuc pe Laurențiu Reghecampf: “Nu cred că există un bărbat care să nu fie gelos.”- kfetele.ro

Citeste si: Nikita, marea absentă de la Neversea. Motivul pentru care n-a mai ajuns să cânte cu Maluma- radioimpuls.ro

Situația prin care trece bătrânul a fost verificată de autorități care se pare că au confirmat spusele bătrânului, relatează antena3.ro.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si