Close sidebar
Close sidebar

Cand va cadea prima ninsoare. Meteorologii au anuntat prognoza meteo pentru iarna aceasta

Meteorologii au anuntat prognoza meteo pentru iarna 2017 – 2018 si spun ca vom avea temperaturi aproape ca vara in luna noiembrie, dar ne asteapta gerul naprasnic in decembrie si ianuarie.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

De asemenea, dispeceratul Energetic National se asteapta ca in aceasta iarna sa se inregistreze consumuri-record de electricitate si gaze naturale, potrivit a1.ro.

SEPTEMBRIE: Temperatura va avea valori mai ridicate decat normal in sud si in vest, adica peste 18–19 grade, si va ploua slab.

Citeste si: Ana Maria Vasiliu va fi înmormântată lângă Mădălina Manole. Trupul neînsuflețit al tinerei a fost depus la o capelă din Ploiești. Ce se întâmplă cu Gabriel Vasiliu în aceste momente- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: Descoperire arheologică rară, în timpul restaurării catedralei Notre-Dame: Sicriul unui cunoscut poet a fost găsit în toiul lucrărilor- antena3.ro

OCTOMBRIE: In sudul si vestul tarii, va fi mai cald decat ar trebui in aceasta perioada, cu valori de peste 14 grade. Precipitatiile vor fi in exces in nordul tarii.

NOIEMBRIE: Va fi o vreme cu temperaturi mai mari decat am fost obisnuiti pentru aceasta luna, cu medii de pana la 5 -8 grade.

DECEMBRIE: Aceasta luna vine cu ger naprasnic.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI