Autoritățile din România se pregătesc pentru a începe procedurile de extrădare în cazul lui Paul Lambino, scrie Antena 3 CNN”.  Mai multe documente din România ar trebui să ajungă în Malta.

Unde se afla Paul Lambrino și cum a fost găsit?

Acesta a fost prins duminică, 28 aprilie într-un hotel din Malta, acolo unde se afla în vacanță alături de soția sa, Lia.

Acum, el se află în custodia autorităților de acolo.

Extrădare Paul al României

El este Paul al României.

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citește și: Surse: Prinţul Paul de România, localizat de Poliția Română. Unde se află "fugarul" condamnat la 3 ani și 4 luni de închisoare

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Totul s-a întâmplat la mai puțin de o lună, după ce o instanță din Franța a refuzat să-l extrădeze în România, pentru a-și executa pedeapsa. Cu toate astea, mandatul european de extrădare de pe numele lui Paul al României era valabil. Întreaga procedură de aducere în România ar putea dura ceva, însă dacă Paul Lambrino și-ar exprima dorința de extrădare în țara noastră, atunci lucrurile s-ar putea simplifica, mai informează sursa citată mai sus.

Cine a fost condamnat în dosarul retrocedării ilegale a fermei regale?

El a fost condamnat la trei ani și patru luni de închisoare cu executare în dosarul retrocedării ilegale a fermei regale de la Băneasa. Atunci, prejudiciul adus ar fi fost de 140 de milioane de euro. Condamnat în același dosar este și omul de afaceri Remus Truică, care are de ispășit 7 ani de închisoare.

Alți doi israelieni, Tal Silberstein şi Beny Steinmetz au primit pedeapsa de 5 ani de închisoare. Totodată, au fost condamnaţi cu suspendare Dragomira Gheorghiţă, Corina Dicu, Ioan Stoian, Marius Marcovici şi Lucian Mateescu.

Extrădare Paul al României

Imagine cu Paul Lambrino și Lia.

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citește și: Noi detalii ies la iveală din ziua în care Beatrice a fost ucisă de patronul magazinului în care lucra. Un martor cheie ar fi asistat la întreaga scenă de groază, făcând o transmie live

Paul de Romania a fost arestat provizoriu la data de 27 iunie 2022, în Franţa, în vederea executării mandatului european de arestare emis de către autorităţile judiciare române.

El nu a fost recunoscut niciodată de Casa Regală a României, el fiind fiul lui Mircea Grigore Lambrino, la rândul său fiu nelegitim al regelui Carol al II-lea. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si