Profesor doctor Mircea Ioan Popa, reprezentant al Institutului Cantacuzino, a spus joi dimineață că Centrul OncoGen din Timișoara este cel care conduce proiectul, ajutorul oferit fiind de testare pe animale de laborator. „Verificăm dacă produsul lor duce la răspuns imunologic”, a subliniat el.

Citeste si: Medicul de la Spitalul Gerota, care a fost dat mort de coronavirus la televizor, are o avere impresionantă! Vezi câți bani a câștigat Alida Moise!

Întrebat, când ar putea ajunge să fie folosit acest vaccin, cercetătorul a răspuns: „Produsul realizat de colegii din Timișoara este aproape gata pentru a fi pus la dispoziție pentru începerea acestui proiect, e un proiect de cercetare și întotdeauna o cercetare știi că o începi și încerci să o duci la bun sfârșit, dar pot apărea lucruri pe care nu le poți gândi de la început”.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citeste si: Încă o țară a scăpat de COVID-19! Ultimul pacient a fost externat

El a subliniat că urmează semnarea contractului și „foarte rapid” va începe derularea proiectului: „Avem la dispoziție maxim 18 luni și speranța noastră este ca, într-un număr de luni, să putem să vă anunțăm că avem ceva nou de spus față de momentul de astăzi”.

Sursa: digi24.ro

Citeste si: Alte două decese provocate de coronavirus. Bilanţul a ajuns la 1.229


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si