Cornel Galeș va fi adus în țară marți și înmormântat joi, lângă Ileana Ciuculete. Acesta este anunțul postat pe pagina de Facebook ”Fan Club Ileana Ciuculete” în această dimineață.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

”Trupul neînsuflețit al lui Cornel Galeș va fi adus în țară marți, 10 decembrie. În 12 decembrie vor avea loc funerariile la Cimitirul Străulești 2. Aici va dormi somnul de veci alături de ”Zânica” lui, Ileana Ciuculete! Dumnezeu să vă odihnească în pace”, se arată pe pagina mai sus menționată.

Galeș, proprietar în acte al locului de veci

Locul de veci în care este înmormântată Ileana Ciuculete îl are ca proprietar, în acte, chiar pe Cornel Galeș. El și-a pus numele și fotografia pe cruce încă de acum doi ani, după moartea interpretei.

Cornel Galeș a murit în dimineața zilei de 1 decembrie, într-un accident auto în apropiere de Valencia, Spania. El locuia de mai bine de un an acolo, după ce a părăsit definitiv România.

Costurile repatrierii trupului neînsuflețit va fi suportat de Viviana, fosta iubită a lui Galeș.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si