Close sidebar
Close sidebar

Cand va fi inmormantat fiul lui Nelu Ploiesteanu. Mama lui Mihaita, sfasiata de durere: "Doar eu stiu ce am trait in ultima vreme. Eram de o luna cu el in spital"

Singurul fiu al lui Nelu Ploiesteanu, Mihaita, a murit dupa ce s-a luptat inca din copilarie cu paralizia. Mama lui a povestit ca se afla de o luna cu el in spital si ca baiatul va fi inmormantat saptamana viitoare.

M.C.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Elena Ploiesteanu, care s-a luptat intreaga viata pentru ca lui Mihaita sa ii fie cat mai bine, a declarat ca fiul ei va fi inmormantat miercuri sau joi. "Doar eu stiu ce am trait in ultima vreme. Eram de o luna cu el in spital. Vrem sa facem inmormantarea miercuri sau joi”.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Fiul de 32 de ani al lui Nelu Ploiesteanu era dependent de parinţii sai. Mihaita a ramas imobilizat la pat in urma unui vaccin pe care l-a facut in copilarie. In fiecare zi, tanarul era nevoit sa ia o multime de medicamente pentru a se mentine pe linia de plutire.

La scurt timp dupa ce a fost vaccinat in copilarie, medicii le-au dat vestea cumplita parintilor, spunandu-le ca singurul lor fiu nu se va recupera niciodata si va avea nevoie de atentie speciala din partea lor pentru tot restul vietii sale.

Mama lui Mihaita a luptat ani la rand cu diagnosticul cumplit primit de fiul sau, dar nu a aratat niciodata cat de mult suferea, d eclarand in repetate randuri ca doar moartea o va putea desparti de fiul sau iubit.

"Ma dor si mainile si mijlocul. Nu ma plang. Nu m-am plans niciodata. Nu vreau sa-mi planga nimeni de mila. Acest copil lupta de ani de zile si eu sa renunt? Pe mine nu ma dezlipeste nimic de Mihaita, doar moartea", spunea in 2014 Elena Ploiesteanu. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI