Benone Sinulescu va fi înmormântat la Arad

Elena Sinulescu a anunțat că artistul va fi condus pe ultimul drum duminică, 21 noiembrie, la Arad. Inițial, femeia precizase că înhumarea va avea loc la cimitirul Eternitatea din Capitală. 

Acum mă ocup cu o firmă, de înmormântare. În principiu am vrea ca înmormântarea să aibă loc duminică și vrem ca înainte să îl depunem în incinta unei instituții.

Dar vă anunț atunci când vom știi exact cum stau lucrurile. Nu-mi pot reveni. Fără el nimic nu mai are sens ”, a spus Elena Sinulescu, potrivit  click.ro.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: „Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:- wowbiz.ro

Citeste si: Ce avere avea Benone Sinulescu? Artistul avea testamentul pregătit

Benone Sinulescu s-a luptat cu problemele de sănătate

În ultimele luni, artistul se confrunta cu grave probleme de sănătate. Starea lui s-a deteriorat pe zi ce trece, astfel încât Benone Sinulescu a încetat din viață pe 18 noiembrie. Sicriul cu trupul neînsuflețit va fi depus la o casă mortuară pentru priveghi.

/www/cdn.knd.ro/media/521/2863/1669/20183496/1/18766557-1369845339777112-4528483607245259325-o.jpg

Citeste si: Benone Sinulescu a murit! Muzica populară românească primește o nouă lovitură cruntă

Am rămas singură, era bine, ne bucuram, dar a făcut o pneumonie de aspirație și s-a dus, n-a vrut să fie dus la spital, de frică, din cauza Covid-19. A murit astăzi, la orele 14.30, îl ducem la o casă mortuară, la o firmă, apoi de aici o să-l ducem la Filarmonica, îl vom înmormânta la Eternitatea.

El este în casă acum, în pat, așteptăm firma mortuară să vină, sunt distrusă de durere. Nu am nevoie de nimic, pe el înapoi nimeni nu îl mai întoarce! ”, a declarat Elena Sinulescu pentru impact.ro.

VIDEO- Roata vieții s-a oprit. Rămas bun, Nea Beni!

Citeste si: Misterul perucilor din tinerețea lui Benone Sinulescu! Motivul pentru care le-a dat foc după Revoluție: „Am cheltuit o avere...”


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si