Informații de ultim moment despre înmormântarea lui Naomy! Trupul neînsuflețit al acesteia s-ar afla deja pe drum spre România, din Germania, scrie RomaniaTv.

Naomy a încetat din viață pe un pat de spital

Așadar, aceasta va fi condusă pe ultimul drum în curând, în București. Inițial, aceasta a fost transportată în Germania pentru tratament medical, însă trupul ei a cedat pe data de 19 aprilie, după ce a suferit un AVC și a intrat în comă.

Florin Moldovan, după numele din buletin avea doar 47 de ani. Iubitul ei i-ar fi fost alături în aceste clipe dificile.

„A murit într-un spital din Germania în Dortmund, acolo este o mai mare comunitate de români, eu locuiesc în Baden Baden în sudul Germaniei. Viața ei ca și om a fost una fără bucurii, fără fericire, chiar dacă avea relația pe care o avea. Nu era fericită, chiar dacă poza fericită sau spunea ca este fericită”, a spus Florin Marin, prietenul bun al lui Naomi pentru  Actualitate.net  

Înmormântare Naomy

Imagini cu Naomy.

[Sursa foto: Captură YouTube]

Citește și: "Eu am fost mai amărâtă decât ea". Mărturii șocante despre Naomi, cântăreața transgender care a murit. Ce a declarat una dintre prietenele sale cele mai bune?

Unde va fi înmormântată Naomy?

Anunțul despre repatriere a fost făcut pe rețelele sociale de Antonella Lerca Duda.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

„În primul rând, felicitări pentru toată implicarea ta, Limberg Tanja! Naomy a pornit astăzi către România, s-a lăsat greu adusă într-o țară care și-a bătut joc de ea pe parcursul vieții, dar și așa, ea a iubit țara

ei. Odihnă veșnică, regino…”,  a scris Antonella Lerca Duda pe Facebook.

Înmormântare Naomy

Imagini cu Naomy.

[Sursa foto: Colaj Facebook & Captură Youtube]

Citește și: Care este cea mai mare frică a maestrului Florin Piersic? Dezvăluirea i-a șocat pe toți: ”Mie îmi e frică de moarte”

De asemenea, apropiații au anunțat că trupul femeii transgender va fi condus pe ultimul drum în București. În total, costurile pentru aducerea în țară a lui Naomy ar fi fost de aproximativ 6000 de euro.

”Înmormântarea va avea loc la București, la o dată cuprinsă în intervalul 7-12.05 și într-o locație pe care o vom anunța ulterior”,  a mai anunțat cineva pe Facebook.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si