Close sidebar
Close sidebar

Când va fi înmormântată Naomy? Ultimele detalii despre repatrierea în țară din Germania: ”Ea a iubit țara ei”

Trupul neînsuflețit al lui Naomy este în drum spre România! Prima femeie transgender din țara noastră va fi condusă pe ultimul drum în București. Iată toate detaliile!

Stefania Pavel,

Imagini cu Naomy.

[Sursa foto: Captură YouTube]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Informații de ultim moment despre înmormântarea lui Naomy! Trupul neînsuflețit al acesteia s-ar afla deja pe drum spre România, din Germania, scrie RomaniaTv.

Naomy a încetat din viață pe un pat de spital

Așadar, aceasta va fi condusă pe ultimul drum în curând, în București. Inițial, aceasta a fost transportată în Germania pentru tratament medical, însă trupul ei a cedat pe data de 19 aprilie, după ce a suferit un AVC și a intrat în comă. Florin Moldovan, după numele din buletin avea doar 47 de ani. Iubitul ei i-ar fi fost alături în aceste clipe dificile.

„A murit într-un spital din Germania în Dortmund, acolo este o mai mare comunitate de români, eu locuiesc în Baden Baden în sudul Germaniei.

Viața ei ca și om a fost una fără bucurii, fără fericire, chiar dacă avea relația pe care o avea. Nu era fericită, chiar dacă poza fericită sau spunea ca este fericită”, a spus Florin Marin, prietenul bun al lui Naomi pentru  Actualitate.net  

Imagini cu Naomy.

[Sursa foto: Captură YouTube]

Citește și: "Eu am fost mai amărâtă decât ea". Mărturii șocante despre Naomi, cântăreața transgender care a murit. Ce a declarat una dintre prietenele sale cele mai bune?

Unde va fi înmormântată Naomy?

Anunțul despre repatriere a fost făcut pe rețelele sociale de Antonella Lerca Duda.

Citeste si: Pensiile românilor, micșorate înainte de recalcularea din septembrie! Din ce cauză au primit unii pensionari decizii de reducere a pensiilor- kanald.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

„În primul rând, felicitări pentru toată implicarea ta, Limberg Tanja! Naomy a pornit astăzi către România, s-a lăsat greu adusă într-o țară care și-a bătut joc de ea pe parcursul vieții, dar și așa, ea a iubit țara ei. Odihnă veșnică, regino…”,  a scris Antonella Lerca Duda pe Facebook.

Imagini cu Naomy.

[Sursa foto: Colaj Facebook& Captură Youtube]

Citește și: Care este cea mai mare frică a maestrului Florin Piersic? Dezvăluirea i-a șocat pe toți: ”Mie îmi e frică de moarte”

De asemenea, apropiații au anunțat că trupul femeii transgender va fi condus pe ultimul drum în București. În total, costurile pentru aducerea în țară a lui Naomy ar fi fost de aproximativ 6000 de euro.

”Înmormântarea va avea loc la București, la o dată cuprinsă în intervalul 7-12.05 și într-o locație pe care o vom anunța ulterior”,  a mai anunțat cineva pe Facebook.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI