EURO 2024, optimile de finală. Meciul România–Olanda se va disputa marți, 2 iulie, la Munchen, de la ora 19.00.

Este de așteptat ca Munchenul să fie arena unui spectacol uriaș oferit de zecile de mii de fani români și suporterii olandezi, recunoscuți pentru modul în care și-au susținut echipele la EURO 2024. 

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Fosta soție a lui Sebastian, atac subtil la adresa Robertei de la „Casa iubirii”?! „Tu nu ai niciodată cum”- wowbiz.ro

Tricolorii au încheiat grupa E a Campionatului European pe primul loc, iar Ţările de Jos s-au clasat pe locul trei în grupa D, în care Austria şi Franţa au terminat pe primele două poziţii.

Optimile de finală ale EURO 2024- programul complet

Primele două meciuri din optimile de finală vor fi sâmbătă, 29 iunie, când Elveția întâlnește Italia și Germania joacă cu Danemarca. 

Programul celorlalte meciuri din optimi:

  • Elveţia – Italia (29 iunie, ora 19.00)
  • Germania – Danemarca (29 iunie, ora 22.00)
  • Anglia – Slovacia (30 iunie, ora 19.00)
  • Spania – Georgia (30 iunie, ora 22.00)
  • Franţa – Belgia (1 iulie, ora 19.00)
  • Portugalia – Slovenia (1 iulie, ora 22.00)
  • Austria – Turcia (2 iulie, ora 22.00).

"Putem învinge pe oricine"

Fotbalistul echipei naţionale a României, Radu Drăguşin, a declarat, miercuri seara, după calificarea în optimile de finală ale EURO 2024 de pe locul 1 al Grupei E, că prima reprezentativă a demonstrat că poate învinge orice adversar.

"Nu contează ce adversar vom avea mai departe, ne vom bate cu oricine. Putem învinge pe oricine, ne-am calificat de pe primul loc într-o grupă în care lumea spunea că vom fi ultimii. Ne-am calificat la turneul final de pe primul loc, acum în optimi ne-am calificat de pe primul loc, aşa că orice e posibil", a afirmat Drăguşin la finalul partidei cu Slovacia, scor 1-1.

"Este un moment pe care l-am aşteptat de foarte mult timp şi suntem incredibil de fericiţi. A fost un meci decisiv până la urmă. Ştiam că ei nu vor să piardă şi trebuiau să rişte ceva. Din păcate noi am primit un gol, însă am ştiut foarte bine să reacţionăm. Iar de la penalty-ul pe care l-am înscris am gestionat foarte bine partida, obţinând un egal important", a adăugat el.

Fundaşul s-a arătat mândru de faptul că echipa naţională a făcut fericită o ţară întreagă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si