Close sidebar
Close sidebar

Cand va vedea Dana Deac primele rezultate dupa iradierea cu iod in urma careia a stat izolata de lume

Ce a fost mai greu a trecut, dar Dana Deac nu a scapat de emotii. Dupa iradierea cu iod pe care a facut-o in Turcia, jurnalista a fost nevoita sa stea izolata intr-un buncar si sa faca fata efectelor secundare. Ea va afla abia peste cateva luni daca metoda de tratament asupra careia a convenit cu medicul a dat sau nu rezultate.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Nu-i place sa se planga, desi dupa zece ani de la forma de cancer de san pe care a facut-o, boala a recidivat. Dana Deac (55 de ani) s-a operat in luna august la un spital din Turcia pentru ca, sustine ea, in urma iradierilor pe care le-a facut in 2008 s-a ales cu un alt cancer. Recent, ea a facut iradiere cu iod pentru tiroida care i-a fost indepartata chirurgical si a povestit cum a trecut peste aceasta experienta.

"Buncarul nu este ceva atat de neprietenos si ati vazut din imagini. Eu ma simt inca neadaptata la viata exterioara, pentru ca organismul meu nu se regleaza asa cum ar trebui. Sunt niste efecte secundare, carora trebuie sa le fac fata, dar nu ma plang. Rezultatele la aceasta iradiere cu iod pe care eu am facut-o se vor vedea abia peste sase luni, asa ca in tot acest timp voi avea mari emotii", a declarat Dana.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste continuarea pe Click.ro 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI