La munte se anunţă lapoviţă şi chiar ninsoare la altitudini mai mari. Pentru întreaga ţară, din a doua săptămână a lunii noiembrie, vremea se răceşte.

Meteorologul Roxana Bojariu a afirmat că cel mai probabil vom avea parte de ierni din ce în ce mai calde, însă cu episoade de viscol şi temperaturi scăzute

„Nu se poate exclude apariția unor ierni reci, dar cel mai probabil este să avem ierni din ce în ce mai calde, cu episoade de viscol, temperaturi foarte scăzute.

Chiar dacă vom vorbi despre episoade extreme scurte, impactul lor poate fi semnficativ. Este probabil să avem ierni geroase, dar șansele sunt mult mai mici față de acum 20-40-60 de ani", a declarat Roxana Bojariu, potrivit B1.ro.

Când vin ninsorile în România?
Când vin ninsorile în România?

Prognoza meteo pentru luna noiembrie 2020

Administraţia Naţională de Meteorologie(ANM) a publicat prognoza meteo pentru următoarele 4 săptămâni.

Prognoza meteo pentru săptămâna 26.10.2020 – 02.11.2020

Valorile termice vor fi ușor mai ridicate decât cele specifice pentru această perioadă, în toate regiunile, dar mai ales în cele estice.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Regimul pluviometric va fi excedentar în jumătatea estică a țării, dar mai ales în regiunile sud-estice, dar și local deficitar în sud-vest, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru acest interval.

Citeste si: VIDEO- Iarna a venit deja la munte. Zăpadă și drumuri închise

Prognoza meteo pentru săptămâna 02.11.2020 – 09.11.2020

Temperaturile medii ale aerului vor fi apropiate de cele normale pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României.

Cantitățile de precipitații vor fi în general deficitare în jumătatea vestică a țării, iar în rest se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă.

Prognoza meteo pentru săptămâna 09.11.2020 – 16.11.2020

Temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări.

Regimul pluviometric estimat pentru această săptămână se va situa în jurul celui normal pentru acest interval, la nivelul întregii țări.

Citeste si: Ce este ploaia înghețată, fenomenul meteo care e din ce în ce mai prezent în România

Prognoza meteo pentru săptămâna 16.11.2020 – 23.11.20

Valorile termice vor fi apropiate de cele specifice pentru această perioadă, în toate regiunile.

Cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval, în cea mai mare parte a țării.

Citeste si: Un vortex polar va lovi România! Temperaturile vor scădea drastic. Expert: „Vântul poate să ajungă și până la 250 km/h”


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si