Când vine Moș Nicolae 2022? Iată care este data sosirii lui Moș Nicolae și când trebuie să se pregătească copiii cu ghetuțele!

Când vine Moș Nicolae 2022 și cum trebuie să ne pregătim?

Anual, pe data de 6 decembrie, este sărbătorit Moș Nicolae. Aceasta este a doua mare sărbătoare religioasă din luna decembrie, după Sfântul Andrei.

Moș Nicolae vine în ajun, pe 5 decembrie seara.

Cei mici care și-au pregătit ghetuțele, urmează să găsească darurile a doua zi dimineața.

Povestea nuielușei lui Moș Nicolae

În noaptea de 5 spre 6 decembrie, copiilor le vor fi umplute ghetuțele fie cu o nuielușă, fie cu dulciuri și fructe. Acest lucru semnifică educația pe care le-o dă Moș Nicolae copiilor. În cazul în care nu au ascultat, aceștia vor primi o nuielușă.

Citește și: Moș Nicolae 2022: Când se pun cadourile în ghete?

Tradiția spune că aceasta trebuie să fie o crenguță de măr, care se va pune într-un pahar cu apă. Dacă nuielușa înmugurește până de Crăciun, înseamnă că acel copil s-a cumințit și Moș Nicolae l-a iertat.

Mesaje și urări frumoase în ajun de Moş Nicolae

Sa nu ne aducă nuielușe ca am fost cuminți tot anul… te iubesc Moș Nicolae!

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Vlăduța Lupău și Adi Rus au devenit părinți pentru a doua oară! Prima imagine cu bebelușul. Cei doi au ales un nume biblic, cu totul special- wowbiz.ro

Iți doresc ca de Sfântul Nicolae sa ti se împlinească o parte din vise, celelalte sa ti le împlinească Moș Crăciun!

Bună! Sunt Moș Nicolae! Ți-ai pregătit ghetuţele? Vin la noapte să îți las o duzină de nuiele!”

Sărbătoarea Sfântului Nicolae să fie semnalul unui nou început, să ai parte de un drum presărat cu bucurii, împliniri, sănătate, fericire şi mai ales… multa dragoste!

Printre fulgi de nea imaginari m-am strecurat aseară la tine în căsuţă, să-ţi laş un dar simbolic acolo în ghetuţă, dar te-am văzut dormind şi atunci ţi-am lăsat un pupic dulce pe obraz.

De Moş Nicolae este momentul în care ceea ce ne dorim devine realitate! Dacă eşti sănătos, fericit, înconjurat de cei dragi, atunci Moş Niculae a venit deja.

Lustruiește-ti ghetele si după… mergi la culcare! Nu contează ca ești singura… Moș Nicolae va veni si iți va pune in ghetuțe doar zâmbete si voie buna… sa le împarți apoi in stingă si in dreapta. Si eu o sa vreau un zâmbet! Sa-mi păstrezi unul!

Citeste si: Cât de mult îl iubește Corina Caciuc pe Laurențiu Reghecampf: “Nu cred că există un bărbat care să nu fie gelos.”- kfetele.ro

Citeste si: Nikita, marea absentă de la Neversea. Motivul pentru care n-a mai ajuns să cânte cu Maluma- radioimpuls.ro

Surpriză! Anul acesta Moş Nicolae nu ţi-a adus mai nimic. Doar pe mine, un suflet rătăcit şi singur, ce aşteaptă doar un semn pentru a arăta ce are mai bun şi cald în suflet.

Citește și: Moș Nicolae 2022: Cinci idei de cadouri inedite

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si