Se pare că nu toți bucureștenii beneficiază de căldură. Termoenergetica a explicat situația și a asigurat cetățenii că vor avea căldură în fiecare locuință. 

Când vor avea toți bucureștenii căldură

Termoenergetica a explicat situații cu privire la problema distribuirii căldurii. Furnizarea agentului termin ar fi început conform graficului, dar se pare că nu toți bucureștenii beneficiază de căldură în această perioadă.

Un motiv ar fi faptul că nu toate asociaţiile de proprietari/locatari care nu au deschis circuitul de încălzire.

Un alt motiv este faptul că furnizarea agentului termic se face gradual.

Citește și: VIDEO Bucureștenii vor avea căldură în case din această noapte. Probele la rețeaua de termoficare, loterie pentru conducte

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: O tânără a dispărut misterios după o petrecere din Spania. Poliția crede că a fost zdrobită și incinerată din greșeală- antena3.ro

Citeste si: Rolul decisiv pe care l-ar fi avut un frizer în asasinarea lui Ioan Crișan. Detalii noi din atentatul cu bombă din Arad- wowbiz.ro

Termoenergetica a declarat că vor fi efectuate câteva manevre de echilibra hidraulică, iar în Sectorul 4 și Sectorul 5, este posibil să apară anumite probleme minore.

Citește și: Ce se întâmplă în corp dacă bei ceai în fiecare zi. Efectele mai puțin știute

"Luni s-a solicitat dublarea debitului şi a sarcinii termice pentru cele două centrale Elcen aflate în funcţiune.

Începând cu data de 22 octombrie, s-a solicitat pornirea CTE Progresu, iar miercuri, s-a solicitat pornirea CTE Grozăveşti, pentru data de 24 octombrie.

Pentru a optimiza distribuţia căldurii în sistem, vor fi efectuate manevre de echilibrare hidraulică. În această perioadă, este posibil ca unele zone, în special Sectoarele 4 şi 5, să funcţioneze deficitar până cand centralele vor intra în regim de funcţionare şi agentul termic va fi distribuit şi la cel mai îndepărtat punct termic.

Echipele CMTEB vor acorda asistenţă asociaţiilor de proprietari/locatari care doresc să deschidă circuitul de încălzire pentru a beneficia de confort termic. Clienţii au la dispoziţie informaţii prin mesajele preînregistrate la numărul de telefon 031.9442 sau la numărul de telefon gratuit- 0800.820.002, precum şi prin aplicaţia Termoalert", a transmis Termoenergetica. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si