După incidentul oribil de la Lețcani, câteva sute de candele și jucării au fost așezate pe marginea drumului, în zona unde, în urmă cu 2 zile, un copilaș de 3 ani și-a pierdut viața  când traversa de mână cu tatăl său regulamentar trecerea de pietoni.

Micuțul a fost lovit de un TIR. Totodată, în zona în care s-a produs accidentul au loc proteste, drumul fiind blocat în mod repetat de localnici.

Citește și: EXCLUSIV: Cât de gravă este tulburarea bipolară, boala de care suferea jurnalista Iulia Marin?/ Mihai Știrbu: ”Încă mă recuperez. Nu aș mai putea rezista presiunii din redacțiile de presă”

Zeci de oameni îl plâng pe micuțul care s-a dus printre îngeri

Oamenii se adună în zona unde a avut loc tragedia, „înarmați” cu candele și jucării.

Sute de candele au fost puse pe marginea drumului, pe ambele părți. Vineri la prânz, zona era staționată de o mașină de Poliție, după ce mai mulți localnici au blocat drumul dintre Iași și Târgu Frumos prin traversarea repetată a străzii pe trecerea de pietoni.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Un protest similar a avut loc și joi seară, manifestație la care au fost prezente peste 200 de persoane.

Citește și: Noi detalii în cazul minorului care a căzut de la etajul patru și a murit. Tatăl a fost martorul tragediei

„Durerea este inimaginabilă. Am şi eu un copil de câţiva ani care merge la şcoala din Leţcani şi care trece prin acest loc.

Îmi e teamă că oricând se poate petrece o tragedie. Traficul este infernal, de ani buni tot se discută de soluţii, dar nu se face nimic. S-a vorbit că se fac pasarele, că se pun semafoare cu buton, dar sunt doar vorbe”, a spus Mihai N., unul dintre participanţii la protestul de vineri.

Citește și: Cadavrul unui bărbat a fost găsit în chilia unei mănăstiri. S-ar fi aflat acolo de mai bine de o săptămână

Cum s-a întâmplat tragedia

Un moment de neatenție din partea șoferului de TIR l-a costat pe unul dintre micuți viața. El nu i-a observat pe cei trei că trec strada și a pornit autoturismul. 

Din nefericire, fiul cel mic al lui Ciprian a murit pe loc, iar tatăl a suferit răni grave. Acum, bărbatul este în afara oricărui pericol. El a fost operat de urgență, în urma unei rupturi de splină și a suferit o fractură de bazin.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Momentul tragic în care o tânără influenceriță de 24 de ani își pierde viața sub privirile îngrozite ale prietenei sale- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citește și:  VIDEO- Un bărbat a fost găsit decedat în parcarea unui supermarket din Bacău

Fiul cel mare a suferit răni ușoare și a fost externat la câteva ore după accident.

Acum, șoferul TIR-ului susține că cei doi copii ar fi sărit pe trecerea de pietoni și din această cauză nu i-ar fi putut evita. Totuși, imaginile surprinse de camerele de supraveghere îl contrazic. Pe numele lui a fost deschis un dosar penal.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si