Close sidebar
Close sidebar

Candelele și jucăriile au împânzit zona trecerii de pietoni de la Lețcani, acolo unde un băiețel de 3 ani a murit. Tatăl copilașului nu știa că este ultima dată când îl ține de mână

Râuri de lacrimi au curs zilele acestea, după ce un băiețel de doar 3 ani a fost spulberat de un TIR de pe trecerea de pietoni, în timp ce traversa regulamentar cu fratele și tatăl lui.

Estera Maria,

Candelele și jucăriile au împânzit zona trecerii de pietoni de la Lețcani, acolo unde un băiețel de 3 ani a murit. Tatăl copilașului nu știa că este ultima dată când îl ține de mână


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

După incidentul oribil de la Lețcani, câteva sute de candele și jucării au fost așezate pe marginea drumului, în zona unde, în urmă cu 2 zile, un copilaș de 3 ani și-a pierdut viața  când traversa de mână cu tatăl său regulamentar trecerea de pietoni.

Micuțul a fost lovit de un TIR. Totodată, în zona în care s-a produs accidentul au loc proteste, drumul fiind blocat în mod repetat de localnici.

Citește și: EXCLUSIV: Cât de gravă este tulburarea bipolară, boala de care suferea jurnalista Iulia Marin?/ Mihai Știrbu: ”Încă mă recuperez. Nu aș mai putea rezista presiunii din redacțiile de presă”

Zeci de oameni îl plâng pe micuțul care s-a dus printre îngeri

Oamenii se adună în zona unde a avut loc tragedia, „înarmați” cu candele și jucării.

Sute de candele au fost puse pe marginea drumului, pe ambele părți. Vineri la prânz, zona era staționată de o mașină de Poliție, după ce mai mulți localnici au blocat drumul dintre Iași și Târgu Frumos prin traversarea repetată a străzii pe trecerea de pietoni.

Un protest similar a avut loc și joi seară, manifestație la care au fost prezente peste 200 de persoane.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citește și: Noi detalii în cazul minorului care a căzut de la etajul patru și a murit. Tatăl a fost martorul tragediei

„Durerea este inimaginabilă. Am şi eu un copil de câţiva ani care merge la şcoala din Leţcani şi care trece prin acest loc. Îmi e teamă că oricând se poate petrece o tragedie. Traficul este infernal, de ani buni tot se discută de soluţii, dar nu se face nimic.

S-a vorbit că se fac pasarele, că se pun semafoare cu buton, dar sunt doar vorbe”, a spus Mihai N., unul dintre participanţii la protestul de vineri.

Citește și: Cadavrul unui bărbat a fost găsit în chilia unei mănăstiri. S-ar fi aflat acolo de mai bine de o săptămână

Cum s-a întâmplat tragedia

Un moment de neatenție din partea șoferului de TIR l-a costat pe unul dintre micuți viața. El nu i-a observat pe cei trei că trec strada și a pornit autoturismul. 

Din nefericire, fiul cel mic al lui Ciprian a murit pe loc, iar tatăl a suferit răni grave. Acum, bărbatul este în afara oricărui pericol. El a fost operat de urgență, în urma unei rupturi de splină și a suferit o fractură de bazin.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Mădălina Pamfile, încătușată și dusă la INML după ce a fost prinsă băută la volan- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citește și:  VIDEO- Un bărbat a fost găsit decedat în parcarea unui supermarket din Bacău

Fiul cel mare a suferit răni ușoare și a fost externat la câteva ore după accident.

Acum, șoferul TIR-ului susține că cei doi copii ar fi sărit pe trecerea de pietoni și din această cauză nu i-ar fi putut evita. Totuși, imaginile surprinse de camerele de supraveghere îl contrazic. Pe numele lui a fost deschis un dosar penal.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI