Bogdan Simion, candidat din partea PER la funcţia de primar al comunei Vulcana Pandele, a decedat, luni, la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgovişte, după ce a pierdut lupta cu noul coronavirus.

Fondatorul site-ului DambovitaNews, în vârstă de 49 de ani, suferea de obezitate, iar de curând fusese confirmat cu virusul COVID-19.

Citeste si: Un tânăr român cunoscut pe Youtube a sfâșit tragic în spatele gratiilor

Pacientului i s-a administrat și plasmă cu anticorpi

Bogdan Simion era internat în Secţia ATI Covid 19, în Spitalul Judeţean Târgovişte.
Surse medicale au declarat pentru Targoviste News că pacientul s-a simţit foarte rău din a şasea zi de internare, când a dezvoltat insuficienţă respiratorie severă.

Citeste si: Cine este amanta lui Nelson Mondialu

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

“A fost intubat şi ventilat mecanic, a beneficiat de maximum de medicaţie, i s-a administrat Remdesivir, un medicament foarte bun, i s-a administrat chiar şi plasmă cu anticorpi şi i s-au asociat şi trei antibiotice.

Am făcut tot ce era omeneşte posibil pentru a-l salva”, au precizat specialiştii.

Bogdan Simion
Bogdan Simion era internat în Secţia ATI Covid 19, în Spitalul Judeţean Târgovişte

Citeste si: Prima imagine cu Navalnîi după iesirea din coma

Bogdan Simion nu era cunoscut cu afecţiuni medicale şi a murit, la Târgovişte, în Secţia ATI Covid 19.

Pe data de 6 septembrie, când se afla deja internat la Secția de Boli Infecțioase Târgoviște, a postat acest mesaj de pe patul de spital:  „Nu ma simt foarte bine, însă un lucru trebuie sa știți…ca nu am abandonat lupta!”

Acest temut virus s-a dovedit, însă o luptă prea grea pentru el. În plină bătălie electorală a ieșit neașteptat din scena politică, dar și din comunitatea dâmbovițeană în care avea o oarecare influență.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si