Close sidebar
Close sidebar

Canicula amana cursurile cu o saptamana! Temperaturile vor ajunge la 40 de grade Celsius, in Japonia

Autoritatile au decis amanarea cu o saptamana a cursurilor primare si secundare, din cauza temperaturilor extrem de ridicate.

M. P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit programei, scoala ar fi trebuit sa inceapa pe 27 august, insa avand in vedere valul de canicula cu care se confrunta Japonia, ministerul Invatamantului a decis ca 90 de scoli din sase orase sa inceapa scoala abia pe 3 septembrie.

Aceasta masura intervine dupa ce mai mult de jumatate- 50,4 la suta- din scolile publice primare si secundare din Japonia nu au aer conditionat, potrivit Ministerului invatamântului, astfel incât copiii risca sa fie afectati de canicula.

Citeste si: Ana Maria Vasiliu va fi înmormântată lângă Mădălina Manole. Trupul neînsuflețit al tinerei a fost depus la o capelă din Ploiești. Ce se întâmplă cu Gabriel Vasiliu în aceste momente- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: Descoperire arheologică rară, în timpul restaurării catedralei Notre-Dame: Sicriul unui cunoscut poet a fost găsit în toiul lucrărilor- antena3.ro

Ultimul val de caldura din Japonia, cu temperaturi de peste 40 de grade in iulie, s-a soldat cu moartea a 65 de persoane, printre care si un copil de 6 ani care a murit de insolatie intr-o excursie.

Potrivit Agentiei Meteorologice Japoneze, caldura extrema se va prelungi in urmatoarele zile mai ales in sudul tarii, unde mercurul termometrelor va urca pâna aproape de 40 de grade Celsius.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI