ANM avertizează un val de ceață pe raza litoralului, îndeosebi în stațiunea Mamaia. Ceața densă vine la pachet cu canicula sufocantă, dar nu se va extinde pe o perioadă lungă de timp, anunță ANM.

Ceață și caniculă în Mamaia

Meteorologii au anunțat că fenomenul meteo de ceață pe litoral nu va dura mult. Până atunci, turiștii trebuie să suporte canicula sufocantă, dar și vizibilitatea redusă provocată de ceață, transmite Antena3 CNN.

ANM se pare că a informat turiștii despre apariția ceței. În informarea transmisă, ANM prevede că valul de ceață va dura până în jurul orei 10:00.

„Valabil de la: 04-07-2023 ora 8:00 până la: 04-07-2023 ora 10:00

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

În zona: Județul Constanţa

Se vor semnala: local și temporar, ceață care determină scăderea vizibilității sub 200 m, izolat sub 50 m”, a informat ANM.

Citește și: Alertă ANM: averse cu caracter torenţial, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, în sud-vestul ţării în intervalul 1 iulie

Vreme schimbătoare pe litoral

Astăzi, litoralul este cuprins de caniculă și ceață, în timp ce ieri, turiștii din Costinești erau anunțați de RoAlert cu privire la vreme instabilă.

Schimbările meteorologice de la o zi la alta sunt semne ale caniculei care se anunță pe perioada acestei veri în România.

ANM a anunțat că temperatura de astăzi din Constanța este de 27 de grade, însă meteorologii avertizează că vor fi resimțite mai multe grade.

Citește și: Cum este vremea la mare în iulie 2023. Prognoza meteo pentru a doua lună din vară


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si