Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Caniculă și ceață pentru turiștii de la mare. Avertizări ANM despre fenomene extreme în stațiunile de la mare

ANM avertizează turiștii că un val de ceață este prezent pe litoralul românesc, iar în aer se resimte deja căldura sufocantă. Avertizările ANM pentru Mamaia includ caniculă și ceată, fenomene meteo extreme. Ceața densă a închis deja două porturi.

Elena Tasca,

Meteorologii au anunțat că fenomenul meteo de ceață pe litoral nu va dura mult

[Sursa foto: Stirile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

ANM avertizează un val de ceață pe raza litoralului, îndeosebi în stațiunea Mamaia. Ceața densă vine la pachet cu canicula sufocantă, dar nu se va extinde pe o perioadă lungă de timp, anunță ANM.

Ceață și caniculă în Mamaia

Meteorologii au anunțat că fenomenul meteo de ceață pe litoral nu va dura mult. Până atunci, turiștii trebuie să suporte canicula sufocantă, dar și vizibilitatea redusă provocată de ceață, transmite Antena3 CNN.

ANM se pare că a informat turiștii despre apariția ceței. În informarea transmisă, ANM prevede că valul de ceață va dura până în jurul orei 10:00.

„Valabil de la: 04-07-2023 ora 8:00 până la: 04-07-2023 ora 10:00

Citeste si: Un tânăr de doar 20 de ani s-a înecat la Costinești! Bărbatul a ignorat steagul arborat la mal- kanald.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

În zona: Județul Constanţa

Se vor semnala: local și temporar, ceață care determină scăderea vizibilității sub 200 m, izolat sub 50 m”, a informat ANM.

Citește și: Alertă ANM: averse cu caracter torenţial, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, în sud-vestul ţării în intervalul 1 iulie

Vreme schimbătoare pe litoral

Astăzi, litoralul este cuprins de caniculă și ceață, în timp ce ieri, turiștii din Costinești erau anunțați de RoAlert cu privire la vreme instabilă.

Schimbările meteorologice de la o zi la alta sunt semne ale caniculei care se anunță pe perioada acestei veri în România.

ANM a anunțat că temperatura de astăzi din Constanța este de 27 de grade, însă meteorologii avertizează că vor fi resimțite mai multe grade.

Citește și: Cum este vremea la mare în iulie 2023. Prognoza meteo pentru a doua lună din vară

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI