A inceput o dieta specifica, iar in data de 9 mai urmeaza sa fie si supus unei interventii chirurgicale. Juan Pedro a fost internat la o clinica specializata in pierderea greutatii si a reusit sa slabeasca 175 de kilograme si poate fi supus interventiilor chirurgicale.

Franco are 32 de ani si este cunoscut in intreg Mexicul, dar si in strainatate pentru greutatea uriasa la care a reusit sa ajunga.

El este tratat la o clinica din Guadalajara. Medicii spera sa il poata salva avand in vedere greutatea lui exagerata si posibilitatea aparitiei de complicatii.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Prin prima operatie de bypass gastric se intentioneaza ca el sa piarda 50% din greutatea sa, urmand sa mai urmeze inca o operatie chirurgicala.

"Unii au murit, poate, de tristete sau pentru ca nu au indraznit sa ceara ajutor.

Eu nu doream sa ajung in aceasta situatie. Toti ar trebui sa ceara ajutor, daca se afla in situatia mea", a declarat si el.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si